Angajari Videochat: Ce beneficii ofera o cariera in videochat intr-un studio profesionist?

Angajari Videochat: Ce beneficii ofera o cariera in videochat intr-un studio profesionist?
Angajari Videochat: Ce beneficii ofera o cariera in videochat intr-un studio profesionist?

Videochatul nu mai este de mult un subiect tabu in Romania. Din ce in ce mai multe tinere au observat ca, intr-o tara in care salariul minim nu acopera nici macar chiria din marile orase, exista totusi si alte alternative pentru a ajunge la un salariu decent. Peste 100.000 de oameni au ales sa caute angajari videochat si sa lucreze in domeniu. Iar atunci cand sunt intrebati "de ce?", cele mai multe raspunsuri reflecta dorinta de libertate financiara, dorinta unei vieti mai linistite si a unui viitor mai bun. 

 

 

Din aceasta perspectiva, videochat-ul este un domeniu care  ofera posibilitati nelimitate. Un model de videochat incepator poate castiga peste 1000 de dolari, chiar din primele luni de activitate. In timp ce un model cu cativa ani de experienta, care lucreaza full time intr-un studio de videochat, poate pleca la final de luna acasa cu o suma de peste 10.000

de dolari.

 

Insa nu oricine poate practica aceasta profesie, dupa cum o spun chiar cei care lucreaza deja in domeniu sau reprezentantii studiourilor de specialitate. Pentru a lucra in videochat, indiferent de categoria pe care o alegi, ai nevoie de un anumit set de abilitati si de cateva caracteristici principale.

 

Care sunt abilitatile de care ai nevoie pentru a fi un model videochat de succes?

Determinarea si seriozitatea sunt principalele puncte cheie in domeniu.

De altfel, videochatul este un domeniu in care vei fi platit pe baza performantelor tale. Asadar, cu cat te implici mai mult, vei avea mai mult de castigat.

 

De asemenea, vei avea nevoie de un nivel avansat de engleza. Gandeste-te ca trebuie sa discuti zilnic cu sute de oameni, din diverse colturi ale lumii. Va trebui sa fii capabila sa porti o conversatie, sa aduci in discutie subiecte noi si sa reusesti sa dialoghezi despre diverse evenimente din viata cotidiana.

Astfel, curiozitatea de a descoperi lucruri noi, abilitatile de comunicare si socializare sunt si ele importante.

 

Aceste lucruri predomina mai ales in categoriile de videochat glamour si non- adult, categorii in care sexualitatea fie cade in plan secundar, fie este pe deplin interzisa (in cazul non-adult). Reprezentantii Ritzy Studio, un studio de videochat din Bucuresti care promoveaza cele doua tipuri de videochat, spun ca in cazul acestor categorii, modelele reprezinta mai mult un suport moral si emotional pentru utilizatori.

 

Un model care lucreaza in categoria de videochat glamour este in primul rand  o persoana care COMUNICA prin intermediul camerei web cu utilizatorii.

 

"Lucrand ca model in aceasta sectiune, relatiile cu membrii ar trebui sa decurga la fel ca si in viata de zi cu zi: faceti cunostinta, aflati lucruri unul despre celalalt, va cunoasteti mai bine si abia apoi apare sexualitatea in discutie.

Aici sexualitatea este plasata într-un cadru secundar. Bineinteles ca la un moment dat si aici vei ajunge sa renunti la haine în fata camerei, însa la momentul oportun. Priveste acel moment ca pe un punct culminant al „relatiei” dintre voi., declara Nico, manager Ritzy Studio.

In acelasi timp, in sectiunea NON-ADULT sexualitatea si nuditatea sunt complet interzise. Tinuta minima aprobata in astfel de showuri este costumul de baie, insa de multe ori modelele nu ajung sa se dezbrace deloc.

Ele doar discuta cu utilizatorii, le ofera suport si ii consoleaza pe acestia in diversele probleme pe care ei le intampina.

 

Desigur, alaturi de aceste doua categorii mai exista si categoria ADULT. Pentru a fi model in aceasta categorie lista de abilitati de care ai nevoie se schimba. Ai nevoie si aici de comunicare, insa mult mai important este, ca model adult, sa ai un caracter puternic, sa te poti plia pe fiecare utilizator si sa poti satisface toate cererile utilizatorilor.

 

Iar in categoria de videochat adult (videochat erotic) este necesar sa ai si un fizic de invidiat, forme apetisante si o aparenta seducatoare. Asta deoarece in aceasta categorie sexualitatea este pe prim plan. Prin sexualitate determini utilizatorii sa plateasca, prin faptul ca renunti la haine si le satisfaci fanteziile sexuale ii mentii in privat si ii faci sa te urmareasca. Asadar, timiditatea sau inhibitiile nu au ce cauta aici. Ca model de videochat adult trebuie sa fii dezinvolt, increzator in tine si in fortele proprii.      

 

Asadar, pentru a lucra in videochat, indiferent de categorie, trebuie sa detii cateva abilitati de baza, iar seriozitatea si determinarea sunt necesare pentru a avea succes in domeniu. Nu este tocmai usor sa profesezi intr-un studio de videochat, insa modelele care sunt angajate sustin ca pachetele de beneficii fac ca tot acest efort sa devina o adevarata placere.

 

Ce beneficii are un model intr-un studio de videochat profesionist?

Cele mai multe modele de videochat se raporteaza la bani ca fiind principalul motiv pentru care s-au angajat in domeniu. Dupa cum spuneam, un model incepator poate avea garantat un venit de minim 1000 de dolari lunar, in timp ce un model experimentat poate castiga din comisioane pe incasari sume de peste 10- 12- 15 mii de dolari pe luna sau chiar mai mult.

 

Insa beneficiile nu se opresc doar la veniturile uriase. Pe langa acestea, modelele au asigurate de cele mai multe ori cursuri de limba gratuite, training specializat, suport non-stop, iar unele studiouri ofera chiar si cazare pentru modelele care nu sunt din acelasi oras ca studioul. Si Ritzy Studio, studioul despre care discutam anterior ofera acest beneficiu modelelor, alaturi de o alta serie de beneficii unice in domeniu: acces gratuit la sala, la fitness & bodybuilding, cycling, aerobic, pilates, step, yoga si zumba fitness. In plus, modelele Ritzy se pot rasfata gratuit la piscina, sauna, cursuri de dans si arte martiale.

 

Iar pe langa toate acestea, ele pot beneficia si de un snack & fresh bar chiar din camera studioului. Pot comanda  o gustare sau un desert+ o cafea, o limonada, un smoothie sau un fresh, prin intermediul unei aplicatii interne, iar in cateva minute comanda le ajunge in camera.

 

Alaturi de toate aceste beneficii, se adauga bonusurile din domeniu. Pentru fiecare recomandare modelele pot primi un bonus substantial, in plus nu lipsesc nici bonusurile de performanta, care fac comisioanele sa creasca chiar si pana la 80% in diverse cazuri.

 

In plus, modelelor de videochat li se ofera tinuta si machiajele profesionale in mod GRATUIT. Un adevarat studio care se respecta va face tot posibilul sa ofere modelelor un mediu de lucru placut si acces la absolut toate cele necesare pentru ca modelele sa arate splendid, sa se mentina in cea mai buna forma si sa poata lucra linistite si relaxate. Tocmai de aceea, din ce in ce mai multe fete se simt atrase de acest domeniu si aleg sa intre in bransa videochatului. Beneficiile si sumele castigate de-a lungul timpului din videochat iti ofera posibilitatea de a avea un stil de viata pe care multi oameni nici nu-si permit sa-l viseze, sa-ti cumperi o casa sau o masina cu banii jos sau chiar sa-ti incepi propria afacere la un moment dat.

 

Vrei sa afli mai multe detalii despre beneficiile unei cariere in videochat sau iti cauti un loc de munca in videochat?

 

Daca te simti atrasa de acest domeniu, dar inca vrei mai multe detalii despre beneficii, program sau despre orice alte nelamuriri, poti apela la un studio din domeniu pentru a-ti raspunde intrebarilor. Iar daca esti deja in cautarea unui loc de munca in domeniu, Ritzy Studio te poate ajuta. Ritzy Studio se extinde continuu si angajeaza frecvent noi modele, asa incat poti discuta cu reprezentantii studioului pentru a afla mai multe detalii si pentru a vedea cum poti incepe si tu o cariera in videochat, intr-un mediu profesionist si 100% legal.

 

Ii poti gasi la telefon: 0749 374 899 sau pe Whatsapp, dar le poti trimite si un mail catre adresa [email protected]. De asemenea, pentru a intelege mai bine ce este videochatul si ce beneficii iti poate oferi un studio profesionist, poti vizita site-ul www.ritzy.ro.   

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Fotbalistul Florin Cernat, cancer de piele din cauza unei aluniţe: "M-am dus pentru un cosult suplimentar la Viena"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies