Angela Rusu, despre experiența de mamă la 47 de ani, după 4 fertilizări in vitro. „Am sunat-o pe fiica cea mare și am întrebat-o.”

Angela Rusu, despre experiența de mamă la 47 de ani, după 4 fertilizări in vitro. „Am sunat-o pe fiica cea mare și am întrebat-o.”
Angela Rusu, despre experiența de mamă la 47 de ani, după 4 fertilizări in vitro. „Am sunat-o pe fiica cea mare și am întrebat-o.”

Bruneta a vorbit despre experiența de a fi mamă și bunică în același timp, la vârsta de 47 de ani.

Cunoscuta artistă, cu carieră de succes și o familie fericită, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Adrian Enache, despre cum a trăit experiența de a deveni mama la 47 de ani, după patru fertilizări in vitro. Aceasta a devenit și bunica, la trei săptămâni după naștere. Când a ajuns acasă cu fetița, aceasta și-a dat seama că nu mai știe să se descurce deloc, astfel că și-a sunat fiica pentru a o ajuta. 

“Eu, mai având două fete, care erau deja mari, mi-am dorit-o foarte mult încă una. Am devenit bunică după 3 săptămâni de la naștere. Mi-am dorit-o foarte mult pe Măriuca și am avut patru fertilizări in vitro. A patra a fost cu succes. Nu este foarte ușor să faci așa ceva. Marius și-a dorit foarte mult un copil și am zis că trebuie să-i dăruiesc acest copil pentru că merită.

Dorința ni s-a îndeplinit și Dumnezeu ne-a trimis-o pe Mariuca.”, a povestit Angela Rusu.

Angela Rusu s-a confruntat cu depresia postnatală

Citește și: „Angela Rusu nu și-a cerut scuze, dar eu am iertat-o.” Saveta Bogdan a iertat-o pe Angela Rusu, după ce a denigrat-o public! Ce a făcut-o pe folcloristă să ia această decizie

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Angela Rusu
Angela Rusu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Am leșinat de două ori.” Angela Rusu și soțul ei, în pragul despărțirii după ce vedeta a slăbit

Angela Rusu a vorbit și despre depresia postnatală prin care a trecut, deoarece nu știa ce să facă. A spus că este o diferență între avea un copil la o vârstă fragedă și în a fi mamă la 47 de ani, însă a reușit să se echilibreze și să treacă peste această stare.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

A fost foarte greu, a fost ușor să zic cât am fost însărcinată, am trecut prin procesul de fertilizare in vitro, dar când am născut și am venit acasă, m-am văzut cu ea acasă, am zis: “ce mă fac?”. Am uitat complet. Am sunat-o pe fiica cea mare și am întrebat-o cum să-i fac prima baie, ce să-i fac. Nu vă mint, habar nu aveam.

“Mami, tu ai mai crescut doi copii.” Eram acolo cu o mogâldeață de copil și am zis că nu știu ce să fac cu ea. Am avut și eu depresie postnatală, dar mi-am revenit. Aveam impresia că nu mai știu ce să fac cu ea, ce fac cu copilul acesta așa mic. Una e când ai copii la 20-30 de ani și alta e să ai copii la 47 și să fii și bunica și bunică în același timp.
A fost foarte greu pentru mine, dar până la urmă m-am scuturat și am luat rolul în serios.”,
a mai spus Angela Rusu.

Angela Rusu
Angela Rusu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

”Am leșinat de două ori.” Angela Rusu și soțul ei, în pragul despărțirii după ce vedeta a slăbit

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies