Angelina Jolie sufera de paralizia Bell

Angelina Jolie sufera de paralizia Bell
Angelina Jolie sufera de paralizia Bell

Pe langa multe alte dezvaluiri facute in cadrul interviului recent acordat prestigioasei reviste „Vanity Fair", primul dupa scandalosul divort de Brad Pitt, Angelina Jolie a precizat ca a fost diagnosticata cu paralizia Bell.

Cel mai probabil, pe fondul supararilor si al epuizarii fizice.

Cum apare paralizia Bell?

Boala, mai cunoscuta la noi ca paralizie faciala idiopatica, debuteaza brusc, fara niciun fel de semne care s-o anunte. De obicei, se instaleaza in cursul noptii, in aproximativ jumatate dintre cazuri atingandu-se apogeul intensitatii simpomatologiei in circa 48 de ore. In general, ea afecteaza mimica fetei, auzul, simtul gustului, secretia salivara, dar si pe cea lacrimala.

Toate acestea ca urmare a lezarii nervului care inerveaza musculatura de pe o parte a fetei. Tabloul clinic poate fi usor confundat cu cel al unui accident vascular cerebral (AVC). Din fericire, consecintele pe termen lung nu sunt la fel de grave.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Elaine din serialul Seinfeld a anuntat ca sufera de cancer

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies