Anghel Damian, prima declarație despre relația cu Theo Rose: „O relație asumată”

Anghel Damian
Anghel Damian despre Theo Rose

Ce spune Anghel Damian despre relația pe care a început-o cu Theo Rose și ce părere are despre zvonurile care au apărut în presă.

La doar câteva ore după ce au apărut imaginile cu Theo Rose și cu Anghel Damian în timp ce se sărută cu patos, fostul iubit al Liei Bugnar a lămurit situația în care a ajuns protagonist fără voia sa.

Tânărul regizor a făcut primele precizări despre relația pe care o are cu Theo Rose și despre controversele care s-au iscat în jurul acestui subiect, după ce mai multe persoane au fost convinse că a fost vorba despre înșelat.



Theo Rose a amintit pe contul său de Instagram că nu a fost vorba despre o trădare de nicio parte, iar Anghel Damian a ținut să își spună partea. Potrivit acestuia, este vorba despre o relație asumată și nu a fost vorba despre înșelat, el și Theo fiind niște oameni liberi și fără alte obligații.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată.

În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”, a declarat Anghel Damian pentru o publicație.

Ce spune Lia Bugnar despre fotografiile în care Theo Rose și Anghel Damian se sărută

De cealaltă parte, fosta iubită a lui Anghel Damian, Lia Bugnar, s-a arătat deranjată de telefonul reporterului și nu a vrut să vorbească despre această situație în care a fost pusă, mai ales că

nimeni nu a știut că ea și cu Anghel s-au despărțit, așa cum nimeni nu a știut despre despărțirea lui Theo Rose de Alex Leonte.

Citeste si: „A fost o revelație” Ce a declarat Anghel Damian despre Theo Rose, actuala lui iubită

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Lia Bugnar
Lia Bugnar a vorbit despre scandalul momentului[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Goluri mari în cultură.” Cum a reacționat Lia Bugnar după ce s-a aflat că fostul ei iubit este într-o relație cu Theo Rose

„Nu te cunosc personal, nu știu nimic despre tine, nu am băut niciodată o cafea. Deci de ce ți-aș vorbi despre viața mea personală? Nu înțeleg de ce mă suni, din moment ce nu ne cunoaștem personal.

O zi bună!”, a fost reacția fostei partenere a lui Anghel Damian.

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cei doi s-au iubit timp de 9 ani, iar anul trecut aveau numai cuvinte de laudă unul despre celălalt, mai ales că au și lucrat împreună pentru mai multe proiecte.

 

„Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavoastră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…”, a mai spus fosta iubită a lui Anghel Damian.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte: „Oricum, eram convins că se va întâmpla asta”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies