ANM, veste îngrijorătoare! Un nor de praf asiatic va traversa România

veste îngrijorătoare, nor de praf, asiatic, românia, specialiștii anm
veste îngrijorătoare, nor de praf, asiatic, românia, specialiștii anm

Specialiștii ANM au anunțat că în următoarele zile, românii vor fi puși în pericol de un nor de praf care vine din Asia. Nu trebuie să deschideți geamurile!

Specialiștii de la ANM au anunțat că în următoarea perioadă, sănătatea românilor poate fi periclitată nu doar de coronavirus, ci și de un nor de prav care provine de pe continentul Asiatic. Astfel, specialiștii au anunțat că efectele se vor resimți mai ales în sudul și centrul țării, dar că nici restul teritoriului nu este complet ferit, mai ales că nivelul de praf va depăși limitele normale chiar și de zece ori.

Citeste si: Experții au făcut anunțul! Frigul extinde epidemia de coronavirus COVID-19

Un nor de praf asiatic va traversa Romania! Ce NU trebuie să faci?

Meteorologii au explicat că este recomandatd să deschidem cât mai rar geamurile, cel puțin până pe 29 martie, atunci când acest nor va depăși teritoriul țării noastre. Cu toate acestea, specialiștii ANM au anunțat că se putea și mai rău, iar cantitatea de praf putea fi mult mai mare și periculoasă, așa cum se întâmplă câd întâmpinăm astfel de mase de particule care

provin din Africa.

veste îngrijorătoare, nor de praf, asiatic, românia, specialiștii anm
veste îngrijorătoare, nor de praf, asiatic, românia, specialiștii anm

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Meteorologii aduc și ei vești rele: vreme închisă și foarte rece în mai multe zone din țară

„Aceste particule apar adesea pe teritoriul țării noastre, mai ales pe circulații sudice. Se întâmplă în mod deosebit să vină din Peninsula Arabică, din nordul Africii.

De data aceasta, ele vin din partea de est a țării noastre, de undeva din zona Kazahstan. (…) Se pare că nu e o concentrație foarte mare, se putea și mai mult de atât”, explică meteorologul ANM, Alina Șerban potrivit Antena 3.

Potrivit specialistei de la ANM, vântul nu va mai avea aceeași intensitate ridicată în următoarele zile, iar vremea se va încălzi, motiv pentru care aceste particule se vor dispersa.

Estimările arată că vom putea să aerisim casele în mod normal începând cu data de 29 martie, cel mai devreme.

De asemenea, în acest weekend, vremea își revine și va fi în general frumoasă. Prognoza meteo din acest weekend arată mult mai bine față de zilele și chiar weekend-ul trecut, când România a avut parte de ger, în adevăratul sens al cuvântului. Vremea se încălzește treptat, iar până la finalul lunii, temperaturile vor depăși normalul perioadei.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 29 martie- 4 aprilie 2020. Malefica Lilith face ravagii, o săptămână mai mult decât delicată pe toate planurile



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Experții au făcut anunțul! Frigul extinde epidemia de coronavirus COVID-19

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies