Anna Lesko, aparitie incitanta in platou la WOWbiz! Artista le invata pe femei cum sa iti tina barbatul mereu langa ele

Anna Lesko, aparitie incitanta in platou la WOWbiz! Artista le invata pe femei cum sa iti tina barbatul mereu langa ele
Anna Lesko, aparitie incitanta in platou la WOWbiz! Artista le invata pe femei cum sa iti tina barbatul mereu langa ele

Anna Lesko este o prezenta care fura priviri oriunde ar merge. Pe langa frumusetea cu care a fost inzestrata, artista are o si o personalitate efervescenta!

Anna Lesko le-a incurajat pe femei sa fie increzatoare in fortele proprii si a oferit cateva sfaturi prin care ii pot face pe sotii/iubitii lor sa fie mereu atrase de ele.

"Eu cred ca femeile ar tebui sa creada mai mult in ele dupa ce nasc.

Am observat ca multe femei intra in depresie, bine, poate au si motivele lor, poate nu au fost iubite in timpul sarcinii sau s-au simtit neglijate apoi. Eu doar vreau sa spun ca ar trebui sa fim mult mai puternice, nu stand, nefacand nimic. Trebuie sa iti vorbesti in oglinda, sa te pui putin la punct. Da, ai un surplus de kilograme, dar incearca sa faci sport, sa renunti la carbohidrati.

Initiativa trebuie sa vina din interiorul tau, dar si din refuzul din partea barbatului.
Femeile trebuie sa ia putin in serios si rolul barbatului din viata lor. Am multe lucruri de spus despre barbati, dar o sa fiu atenta. Tu trebuie sa faci acest efort ca femeie. Da, avem multe pe lumea asta de facut, de crescut copii, de...
Trebuie sa va faceti timp sa aveti grija de voi.

Eu daca as fi barbat mi-ar placea ca femeia de langa mine sa se respecte. Nu trebuie sa ai bani ca sa poti sa te intretii si sa fii in forma maxima.

Mai mult, dupa ce se nasc copiii, nu trebuie sa neglijam barbatii din viata noastra. Mama noastra mereu ne-a spus ca trebuie sa ne respectam barbatul si sa avem grija de el.

Tu trebuie sa arati impecabil, sa arati frumos. Eu sunt usor impulsiva, asta imi place, pentru ca dupa aceasta impulsivitate vine ceva interesant, incitant.
Mare grija trebuie sa avem la aspect, dar si la starea noastra interioara."
, a spus Anna Lesko la WOWbiz.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Meghan Markle si Printul Harry s-au certat in public. Ce si-au spus cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies