Anna Lesko, surprinsă goală alături de Bogdan Mocanu: „Urmează orgasm”

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu si Anna Lesko

Cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere. Ce au dezvăluit Anna și Bogdan, după ce imaginile au fost făcute publice.

Imagini de infarct cu unul dintre foștii concurenți de la Puterea dragostei și Anna Lesko. După întoarcerea de la Fermă, Bogdan Mocanu a fost surprins alături de Anna Lesko într-o cadă.

Imaginile compromițătoare au ajuns pe rețelele de socializare, după ce chiar Bogdan Mocanu a fost cel care le-a făcut publice. După colaborarea de succes cu artistul Culiță Sterp, Anna Lesko se pregătește să apară într-un videoclip alături de Bogdan Mocanu, care s-a arătat extrem de fericit de această ipostază incendiară.

De cealaltă parte, după plecarea de la Puterea dragostei, Bogdan Mocanu a început să cânte la mai multe evenimente alături de Jador, iar de câteva luni a intrat sub aripa lui Costi Ioniță, alături de care a lansat mai multe melodii care au devenit hituri. După colaborarea cu Dodo pentru piesele „Șefa Banilor” și „Pandant”, Bogdan Mocanu speră să dea lovitura și cu piesa pe care o va lansa cu Anna Lesko în curând.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Urmează orgasm auditiv și vizual cât de curând. Promit ca o sa va placa!”, anunță Bogdan Mocanu, pe pagina lui de Instagram, despre noul proiect muzical în care este implicat.

Anna Lesko si Bogdan Mocanu
Anna Lesko si Bogdan Mocanu in cada[Sursa foto: Instagram]

„Nu întrebați de ce sunt gol, nici ea și nici de ce suntem aici ”,  spune

Bogdan Mocanu în clipul scurt pe care l-a urcat pe Instastory. Iar Anna completează: ”E artă!”.

Anna Lesko, sărutată de Viviana Sposub la Fermă

Zilele trecute, Anna Lesko a făcut un adevărat show cu Viviana Sposub. Cele două concurente de la emisiunea „Ferma” au fost surprinse în timp ce se sărută, chiar de față cu George Burcea, cu care Viviana a început o relație.

Cele două au uitat de camerele de filmat după mai multe pahare de vin și au decis să se sărute. La scurt timp, Viviana a dezvăluit că îi pare bine că a reușit să o sărute pe Anna, deoarece o iubește foarte mult.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

George Burcea, atac la Andreea Bălan: „A fost prinsă cu alt bărbat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies