Annely Cole ia lectii de inot si yoga, pentru a slabi rapid

Annely Cole ia lectii de inot si yoga, pentru a slabi rapid
Annely Cole ia lectii de inot si yoga, pentru a slabi rapid

Pe Annely Cole o stim inca de cand activa in Sweet Kiss, drept roscata fostei trupe dance din anii '90.

 

Talentata artista s-a relansat solo, are deja 5 single-uri, doua videoclipuri si numeroase aparitii TV si radio, atat pe plan national cat si international.
Prea putine persoane stiu, insa, ca aceasta a avut mari probleme de sanatate dupa ce a nascut. S-a zbatut intre viata si moarte, insa amibitia de a-si strange baietelul la piept a facut-o sa spuna ca a renascut.
Cantareata marturiseste ca era o sportiva inraita, inca de mica, dar sapte ani a trebuit sa renunte la pasiunea ei, inotul, pentru ca medicii i-au interzis orice efort fizic.
Cu toate acestea, in prezent, cand organismul i s-a mai echilibrat, stilul ei de viata s-a schimbat intr-unul sanatos, bogat in vitamine. Ba mai mult de atat, Annely face si lectii de yoga, in fiecare seara, pentru eliberarea stresului, principala cauza a problemelor ei de sanatate.
"Fac sport de mic copil, insa unele probleme de sanatate, de dupa nastere, m-au facut sa renunt la activitatea mea sportiva. Acest aspect mi-a schimbat viata. Am luat in greutate mai mult decat atunci cand eram insarcinata, fapt ce m-a demoralizat in acele momente. Cu toate acestea, nu am renuntat la ideea de a reveni pe scena, sa lansez piese, sa cant. De cateva luni bune, am reinceput antrenamentele la sala, dar si sa iau lectii serioase de inot.
Toate aceste aspecte se datoreaza stilului de viata, pe care-l abordez mai nou, mai ales ca am si un baiat de 7 ani, pentru care mamica lui trebuie sa arate impecabil. Ba mai mult de atat, impreuna cu el facem o echipa buna, la piscina, zilnic. Uneori, chiar imi da sfaturi cum si ce sa fac, spre uimirea mea.
Am constatat ca, datorita inotului, am reusit sa slabesc kilograme bune, dar este abia inceputul.
Cred ca, impreuna cu o alimentatie sanatoasa, piscina este cheia spre a slabi si a mentine un tonus perfect.
Pregatesc lansarea unui nou single, insotit de o campanie de imagine puternica, de aceea ma antrenez fizic cat mai mult, dar si mental. Se imbina si completeaza totul pentru mine, in ultima perioada. Mai fac si lectii de yoga, seara, atunci cand sunt linistita si-mi adorm copilul.
Uneori, ma amuza unele pozitii, dar consider ca au un efect nemaipomenit asupra mea si recomand tuturor, macar 30 de minute/zi.", marturiseste Annely Cole.

Talentata artista s-a relansat solo, are deja 5 single-uri, doua videoclipuri si numeroase aparitii TV si radio, atat pe plan national cat si international. 

Prea putine persoane stiu, insa, ca aceasta a avut mari probleme de sanatate dupa ce a nascut.

S-a zbatut intre viata si moarte, insa amibitia de a-si strange baietelul la piept a facut-o sa spuna ca a renascut. 

Cantareata marturiseste ca era o sportiva inraita, inca de mica, dar sapte ani a trebuit sa renunte la pasiunea ei, inotul, pentru ca medicii i-au interzis orice efort fizic. Cu toate acestea, in prezent, cand organismul i s-a mai echilibrat, stilul ei de viata s-a schimbat intr-unul sanatos, bogat in vitamine.
Ba mai mult de atat, Annely face si lectii de yoga, in fiecare seara, pentru eliberarea stresului, principala cauza a problemelor ei de sanatate.

"Fac sport de mic copil, insa unele probleme de sanatate, de dupa nastere, m-au facut sa renunt la activitatea mea sportiva. Acest aspect mi-a schimbat viata. Am luat in greutate mai mult decat atunci cand eram insarcinata, fapt ce m-a demoralizat in acele momente. Cu toate acestea, nu am renuntat la ideea de a reveni pe scena, sa lansez piese, sa cant. De cateva luni bune, am reinceput antrenamentele la sala, dar si sa iau lectii serioase de inot. Toate aceste aspecte se datoreaza stilului de viata, pe care-l abordez mai nou, mai ales ca am si un baiat de 7 ani, pentru care mamica lui trebuie sa arate impecabil. Ba mai mult de atat, impreuna cu el facem o echipa buna, la piscina, zilnic. Uneori, chiar imi da sfaturi cum si ce sa fac, spre uimirea mea. 

Am constatat ca, datorita inotului, am reusit sa slabesc kilograme bune, dar este abia inceputul. Cred ca, impreuna cu o alimentatie sanatoasa, piscina este cheia spre a slabi si a mentine un tonus perfect. 

Pregatesc lansarea unui nou single, insotit de o campanie de imagine puternica, de aceea ma antrenez fizic cat mai mult, dar si mental. Se imbina si completeaza totul pentru mine, in ultima perioada. Mai fac si lectii de yoga, seara, atunci cand sunt linistita si-mi adorm copilul. Uneori, ma amuza unele pozitii, dar consider ca au un efect nemaipomenit asupra mea si recomand tuturor, macar 30 de minute/zi.", marturiseste Annely Cole.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies