Atunci cand vine vorba de frumusete, niciodata nu avem indeajuns de multe sfaturi.
Anca Radulescu, make-up artist, a fost prezenta in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre importanta aplicarii anticearcanul si a corectorului si a subliniat ca intre cele doua exista diferente mari.
"Ar trebui sa tinem cont de cat de pronuntate sau proeminente sunt cearcanele. Daca sunt mai vinetii, atunci din start va trebui sa alegem un corector.
Desi anticearcanul este considerat a fi acelasi lucru cu corectorul, nu este asa. In primul rand, e diferenta de consistenta. Corectorul are un nivel mai ridicat de pigment, in timp ce anticearcanul nu contine aproape deloc.", a spus Anca.
"Ochiul are mai multe tonuri. Se aplica un corector si pe pleoapa. Atat pe cea inferioara, cat si pe cea superioara. Astfel este important sa incepem machiajul cu aplicarea unui fond de ten pe toata fata, inclusiv zona ochilor, apoi cu un anticearcan sau cu un proiector, in functie de cat sunt proeminente cearcanele.
Corectorul somon se aplica pe cearcanele mai inchise sau mai aproape de portocaliu. Pentru cearcanele profunde, trebuie sa folosim un anticearcan iluminator.", a continuat make-up artistul.
##VIDEO451##
Atunci cand nu avem cearcane foarte mari, este recomandat sa folosim anticearcan, doar ca sa uniformizam zona din jurul ochilor. Corectorul se gaseste in mai multe culori decat anticearcanul. "Corectorul ascunde cele mai urate imperfectiuni ale tenului.
Pentru problemele mai mari ale tenului exista si o baza de machiaj corectoare.", a concluzionat Anca Radulescu.
Anca Radulescu, make-up artist, a fost prezenta in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre importanta aplicarii anticearcanului si a corectorului si a subliniat ca intre cele doua exista diferente mari.
" Ar trebui sa tinem cont de cat de pronuntate sau proeminente sunt cearcanele.
Daca sunt mai vinetii, atunci din start va trebui sa alegem un corector. Desi anticearcanul este considerat a fi acelasi lucru cu corectorul, nu este asa. In primul rand, e diferenta de consistenta. Corectorul are un nivel mai ridicat de pigment, in timp ce anticearcanul nu contine aproape deloc.", a spus Anca.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
" Ochiul are mai multe tonuri. Se aplica un corector si pe pleoapa. Atat pe cea inferioara, cat si pe cea superioara. Astfel este important sa incepem machiajul cu aplicarea unui fond de ten pe toata fata, inclusiv zona ochilor, apoi cu un anticearcan sau cu un proiector, in functie de cat sunt proeminente cearcanele. Corectorul somon se aplica pe cearcanele mai inchise sau mai aproape de portocaliu. Pentru cearcanele profunde, trebuie sa folosim un anticearcan iluminator.", a continuat make-up artistul.
##VIDEO451##
Atunci cand nu avem cearcane foarte mari, este recomandat sa folosim anticearcan, doar ca sa uniformizam zona din jurul ochilor. Corectorul se gaseste in mai multe culori decat anticearcanul." Corectorul ascunde cele mai urate imperfectiuni ale tenului. Pentru problemele mai mari ale tenului exista si o baza de machiaj corectoare.", a concluzionat Anca Radulescu.