Antioxidantii te apara de cancer! Tu stii ce alimente bogate in antioxidanti trebuie sa consumi?

Antioxidantii te apara de cancer! Tu stii ce alimente bogate in antioxidanti trebuie sa consumi?
Antioxidantii te apara de cancer! Tu stii ce alimente bogate in antioxidanti trebuie sa consumi?

Antioxidantii sunt substante care te apara de radicalii liberi ce duc la aparitia cancerului precum si a altor boli arteriale. De aceea este absolut necesar sa incluzi in dieta ta anumite alimente care au un continut mare de antioxidanti.

Fasolea -  este o sursa excelenta de fibre si antioxidanti puternici de care organismul tau are nevoie pentru a fi sanatos. Nutritionistii recomanda fasolea rosie despre care spun ca are mai multi antioxidanti decat cea alba. Poti consuma fasolea in salate, supe si tocanite.

Fructele de padure si capsunile- ajuta la prevenirea a numeroase boli. Iti intaresc sistemul imunitar si ofera organismului antioxidantii necesari.

Le poti consuma cu iaurt la micul dejun.

Ciocolata neagra- pe langa faptul ca este bogata in antioxidanti este buna si pentru ca reduce presiunea sangelui. Trebuie insa consumata in cantitati moderate!

Merele- de obicei uitam de aceste fructe minunate. Contin vitamine si antioxidanti si sunt o super- gustare!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Anghinarele- sunt pline de antioxidanti si vitamine.

Foloseste aceste alimente in salate sau ca topping pentru pizza!

Cartofii- trebuie consumati in cantitati moderate mai ales daca incerci sa slabesti insa este bine sa nu ii excluzi din alimentatie. Consuma-i copti la cuptor.

Morcovii -  sunt o sursa bogata in beta- caroten care ajuta la producerea vitaminei  A in organism, esentiala in lupta impotriva cancerului.

Vinul rosu si strugurii- vinul rosu consumat in cantitati moderate si strugurii rosii sunt deosebit de benefici in lupta cu radicalii liberi.

Sursa en.amerikanki.com

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies