Antoni, pedepsit să meargă pe jos la filmări. Cât a făcut tânărul până la locație? „M-a luat gura pe dinainte, la modul grav.”

Antoni, pedepsit să meargă pe jos la filmări. Cât a făcut tânărul până la locație? „M-a luat gura pe dinainte, la modul grav.”
Antoni, pedepsit să meargă pe jos la filmări. Cât a făcut tânărul până la locație? „M-a luat gura pe dinainte, la modul grav.”

Antoni a fost pedepsit să ajungă la filmări pe jos. Patrick l-a tachinat în camera de hotel.

Antoni a fost pedepsit să se ducă pe jos la filmări, iar colegul său de cameră, Patrick, s-a arătat foarte amuzat de situație, ba chiar i-a spus că ar fi bine să pornească de seara la drum pentru a fi sigur că ajunge la timp a doua zi. A recunoscut că l-a luat gura pe dinainte, iar acest lucru l-a costat. Patrick s-a amuzat de situație și chiar a spus că își dorește să plouă pentru a se bucura de întreg drumul până la studio.

Antoni: Dragilor, după cum bine știți, m-a luat gura pe dinainte, la modul grav..

Patrick: Că ești șmecher mereu. Spune la oameni ce trebuie să faci.

Antoni: M-a luat gura pe dinainte și trebuie să vin pe jos la filmări.

Patrick: Da, foarte bine.

Meriți treaba asta. Abia aștept să mă trezesc și să te văd direct echipat, cu geantă după tine. Eu mă duc frumos, iau micul dejun, te sun pe cameră să văd care e situația. Sper să plouă, să nu mai vorbești prostii, să nu te mai ia gura pe dinainte.

Antoni: El are de suferit acum. E un pic ciudos că are de suferit, îl pun să se culce odată cu mine.

Mai devreme.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Patrick: Ai nevoie de energie că ai de pedalat.

Antoni: Da, am nevoie de energie, mai ales la cum merg eu.

Ce a spus Antoni pe drum spre platourile de filmare

Citește și: Robi și Julia, ceartă aprinsă. Tânărul este de părere că Julia e implicată în despărțirea dintre Roberta și Sebastian. „Ai o satisfacție.”

Antoni Casa Iubirii
Antoni Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro

Odată pornit la drum, tânărul a văzut că ar trebui să facă 53 de minute, însă el a spus sigur că va ajunge în cel puțin două ore. L-a enervat, dar cu zâmbetul pe buze a spus, cum Robi se bucura atunci când l-a văzut în acea situație, iar Antoni a mai adăugat că își dorește ca toți concurenții să facă același lucru în fiecare dimineață.

Antoni: Maxim de nervos am fost când l-am văzut pe Robi ce bucurie pe el.

Antoni, pleci la drum, Da, frate, plec. Am căutat pe hărți, 53 de minute de mers, de om. Eu ajung în două ore. Sper ca această...nu știu dacă să o numesc pedeapsă, că nu e neapărat pedeapsă, dar sper ca această chestie să intre în rutina fiecărui concurent. Toți să ne trezim dimineața și să mergem pe jos, să ducem un stil de viață mai sănătos, în special Robi. Sper să meargfă în fiecare zi pe jos.
Și Patrick cu el.  

Antoni Casa Iubirii
Antoni Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies