Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”
Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

Antoni și Rebecca au avut parte de un date în afara casei, iar cei doi au avut ocazia să își împărtășească gândurile.

Antoni și Rebecca au avut parte de câteva momente de relaxare, iar cei doi au ieșit la un date în afara casei. Aceștia au avut numeroase discuții, apoi au mers pentru a lua masa împreună, acolo unde și-au dat frâu liber gândurilor pe care nu și le-am împărtășit până acum.

Antoni: Am fost obosit, am avut o zi lungă, încă sunt obosit, dar parcă nu aș vrea să se termine ziua așa.

Rebecca: Nici eu. Nu aș mai vrea să ne ducem în casa băieților și a fetelor.

Antoni: Mi s-a adresat la început o întrebare, când am venit în casă, ce caut acum la o femeie. Am spus să fie foarte comunicativă și știam încă de acasă că tu ești cea mai comunicativă.

Rebecca: Spune, viața mea, că te ascult.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Antoni a mărturisit că s-a îndrăgostit de Rebecca

Citește și: Alexandra și Gagea, discuție în camera roșie. Tânăra i-a povestit ce joc a făcut cu băieții. „Acum suntem liniștiți, totul este ok, dar parcă văd că mâine o luăm razna.”

Antoni și Rebecca
Antoni și Rebecca[Sursa foto: Captură Video Kanal D]

Citește și: Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

Antoni a făcut câteva mărturisiri tinerei, spunând că încă de la început a căutat o fată comunicativă, iar apoi s-a confirmat faptul că Rebecca este așa. Chiar dacă uneori se pare mult prea vorbăreață, consideră că este ceea ce trebuie.

Pregătindu-se de cină, Rebecca a fost luată prin surprindere în momentul în care au stat la masă, iar Antoni și-a luat inima în dinți și a făcut declarația pe care ea o aștepta de multă vreme. Tânărul a recunoscut ca felul de a fi al Rebeccăi l-a făcut să se îndrăgostească și să nu renunțe ușor la ea.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Antoni: Tu ești cea mai comunicativă de acolo și așa a fost. Știam încă de acasă, iar când am venit, mi s-a confirmat asta. Am revenit eu și pe parcurs mi-am dat seama că ești prea comunicativă, dar oricum îmi place, indiferent că zic eu că e prea mult. Zic acum, dar poate e fix ceea ce trebuie și îmi place. De aceea am și ales să continui cu tine.

Chiar vreau să îți zic lucrul acesta de la început, pentru că am luat niște decizii pe care în mod normal nu le iau. M-am gândit mult la cazul în care eu sunt genul de persoană care nu se stresează și renunță, în privința ta nu am renunțat ușor pentru că nu am vrut să pierd ce am cu tine și m-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.

Antoni și Rebecca
Antoni și Rebecca[Sursa foto: Captură Video Kanal D]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies