Antonia a mărturisit ce sfaturi prețioase a primit de la mama ei. Care a fost cea mai importantă lecție primită de la cea care i-a dat viață?

Antonia a mărturisit ce sfaturi prețioase a primit de la mama ei. Care a fost cea mai importantă lecție primită de la cea care i-a dat viață?
Antonia a mărturisit ce sfaturi prețioase a primit de la mama ei. Care a fost cea mai importantă lecție primită de la cea care i-a dat viață?

Antonia a dezvăluit sfaturile importante pe care le-a primit de la mama ei.

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din țară, cu o carieră de succes și o familie fericită de care se bucură, alături de Alex Velea și copiii lor.

Ce sfaturi importante a primit Antonia de la mama ei

Citește și: „Făceau mișto de mine că n-am forme, n-am sâni.” Antonia, mărturisiri neașteptate despre perioada adolescenței în care nu îi plăcea deloc cum arăta

Antonia
Antonia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Am apreciat foarte mult că este educat și că avea maniere. M-am simțit super respectată!” Antonia, dezvăluiri emoționante despre Alex Velea! Cum i-au ajutat pe cei doi relațiile din trecut?

Antonia a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Mihai Bobonete, ce sfaturi prețioase a primit de la mama ei încă de mică.

Aceasta a auzit în repetate rânduri că trebuie să fie o femeie independentă pentru a nu ajunge niciodată pe străzi peste noapte. Atunci când făcea câte o prostie, mama acesteia îi aplica și mici lecții din care să învețe. „Întotdeauna să fii, mamă, femeie independentă, femeie independentă. Să nu depinzi de niciun bărbat pentru că Doamne ferește, voi sunteți împreună, dar peste noapte, el are cheile lui, mașina lui, casa lui, tu rămăi pe străzi și el bine.”
M-a învățat să pun deoparte pentru urgențe. Când mă mai certa mama și îmi mai dădea una, nu că mă agresa, bătăiță de aia când nu ești cuminte, îi spuneam „Nu mai da, că mă doare”, iar ea „și pe mine mă doare sufletul că nu mă asculți.” Mi-a zis să spun asta și copiilor mei.”,
a povestit Antonia.

Antonia, despre încredere și începutul relației cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea
Antonia și Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Cât despre încrederea în partenerii de viață, Antonia a povestit, în cadrul unui alt interviu, despre cum a fost începutul relației cu Alex Velea și din partea căruia au apărut primii pași. „ A fost ceva treptat, dar și din prima. O combinație. Ne-am dus cu Dumnezeu înainte. Mi-a plăcut foarte mult cum mă face să mă simt în prezența lui. Am apreciat foarte mult că este educat și că avea maniere.

M-am simțit super respectată. Cred că este combinația perfectă între noi, de aia suntem împreună și de aproape 10 ani. Iubește cum îmi place mie să iubesc. Am învățat multe și din relațiile de dinainte, fiecare cu fostul partener. Am văzut unde să lucrăm, unde am greșit și am aplicat în relația noastră .”, a mai declarat Antonia. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Așa merg la școală îmbrăcați? Cel mare a luat hainele lui taică-su?” Alex Velea și Antonia au fost ținta criticilor pe rețelele de socializare, după ce au publicat o fotografie cu cei doi băieți ai lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies