Antonia a nascut trei copii, dar nu mai poate deveni mamica inca o data!

Antonia a nascut trei copii, dar nu mai poate deveni mamica inca o data!
Antonia a nascut trei copii, dar nu mai poate deveni mamica inca o data!

Antonia a adus pe lume trei copii, dar din pacate a aflat ca nu mai poate deveni mamica, din nou.

 

Medicii i-au spus Antoniei ca dupa trei operatii de cezariana nu mai poate avea un copil. In plus, vedeta este trista atunci cand se gandeste le Maya, fetita pe care o are alaturi de Vincenzo, scrie WOWbiz.ro.

 

 

 

”Din păcate, i-a văzut doar pe Skype şi în poze (nr.

pe frăţiorii ei, Dominic şi Akim). Este încă o dorinţă de-ale mele să-i reunesc, să se vadă fizic, să se cunoască. Este foarte tristă situaţia asta. Din punct de vedere medical, după trei operaţii de cezariană, în cazul meu, nu mai poate urma un bebe”, a declarat Antonia pentru UNICA.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Antonia Nae, o tanara de 23 de ani, invitata la London Fashion Week! Designerul roman creeaza rochii de senzatie, lucrate complet manual

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies