Antonia a recunoscut! Ce operație și-a făcut la începutul anului

Antonia
Antonia

Vedeta a vorbit despre problemele sale de sănătate.

La câteva zile după ce și-a îngrijorat fanii pentru că a ajuns la spital și nu a mai reușit să susțină un concert programat cu luni înainte, Antonia a vorbit despre problemele de sănătate.

Vedeta a evitat zile întregi să dezvăluie ce s-a întâmplat cu ea, însă fanii nu s-au descurajat și au vrut să afle adevărul. Antonia le spusese doar că a fost nevoită să facă o intervenție chirurgicală, așa că fanii s-au gândit la tot ce e mai rău.

Citeste si: Antonia, primul mesaj după ce a fost operată de urgență: „Regret că...”

Citeste si: Motivul pentru care Antonia a ajuns pe masa de operație. Artista a întâmpinat probleme după ce l-a născut pe Dominic

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scandal urias! Cum l-a desfiintat Abi Talent pe Alex Velea

Antonia
Antonia

Iubita lui Alex Velea a mărturisit prin ce a trecut în ultimele zile și de ce i-a fost afectată activitatea profesională.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi.

Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! ”, susţine Antonia, într-un InstaStory, pe Instagram.

Ce i-au transmis fanii după ce au aflat de operație

Iubita lui Alex Velea a adăugat că se simte foarte bine după operație. Aceasta e deranjată însă de cei care insistă cu mesajele că era frumoasă şi înainte, că nu avea nevoie de implanturi noi.

„Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”, a continuat ea.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies