Antonia e iar gravidă?

Antonia e iar gravidă?
Antonia e iar gravidă?

Antonia e iar însărcinată?

Paparazzii WOWbiz.ro au filmat-o pe Antonia în mall, la plimbare cu o prietenă. 

Artista purta un hanorac galben, mai larg, care ne duce cu gândul că ar putea ascunde ceva! Să fie oare Antonia gravidă pentru a patra oară?

Antonia are o fetiţă cu fostul soţ, italianul Vicenzo, şi doi băieţi cu Alex Velea. Dominic şi Akim. Se pregăteşte oară de al patrulea copil? Cum hanoracul pe care îl purta Antonia era cam umflat în zona burticii, ne-am gândit că poate cântăreaţa încearcă să mascheze cumva o nouă sarcină.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Doliu în muzica românească! A murit o celebră interpretă de muzică populară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies