Antonia, imagini interzise minorilor! A apărut pe scenă foarte sexy

Antonia, imagini interzise minorilor! A apărut pe scenă foarte sexy
Antonia, imagini interzise minorilor! A apărut pe scenă foarte sexy

Antonia a apărut pe scenă într-o ținută incendiară, extrem de sexy. De altfel, cântăreața este recunoscută pentru aparițiile foarte sexy.

Antonia a apărut pe scenă cu zona intimă la vedere, într-un cunoscut club din Capitală. Imaginile sunt interzise minorilor.

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani.

Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Antonia a mărturisit! A furat dintr-un magazin: "Mi-a fost atât de frică!"

Antonia a mărturisit că a furat dintr-un magazin. Cântăreața a făcut dezvăluiri la Test de vedetă de la Teo Show.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Antonia a fost, recent, invitata lui Sergiu Negoțiu-Piloff la rubrica din fiecare vineri, Test de vedetă, din cadrul Teo Show.

Antonia a făcut karaoke împreună cu Sergiu, și-a prezentat câinele și a făcut mărturisiri din viața personală. Cântăreața a ajuns chiar și să povestească din adolescență, dezvăluind cum a furat o brățară dintr-un magazin. Se întâmpla în perioada în care era în liceu.

"Am furat ceva dintr-un magazin.

Eram cu prietena mea. Era să ne prindă. Mi-a fost atât de frică. Am furat o brățară. Nu costa cine știe ce, dar am furat-o! Eram mică!", a spus Antonia la Test de vedetă de la Kanal D.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies