Antonia și Alex Velea s-au căsătorit în secret? Primele declarații despre cea de-a patra sarcină

Antonia, despre cununia religioasă cu Alex Velea
Antonia si Alex Velea

Frumoasa artistă trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Ce spune despre cea de-a patra sarcină și despre nunta cu Alex Velea.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au împreună doi băieți de care sunt extrem de mândri.

De câteva zile, despre Antonia și Alex Velea se zvonește faptul că urmează să fie din nou părinți, așa că fanii celor doi i-au asaltat cu întrebări.

Zvonurile despre sarcină nu au fost deloc negate de către Antonia, care nu a spus nici „da”, nici „nu” despre o posibilă a patra sarcină”, iar răspunsul său a lăsat loc de interpretări.

De asemenea, Antonia a mai fost întrebată și dacă a făcut cununia religioasă cu tatăl copiilor săi, mai ales că cei doi îți doresc din tot sufletul să fie soț și soție și în fața lui Dumnezeu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Antonia si Alex Velea
Antonia si Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Și de data aceasta, artista a oferit un răspuns care a lăsat loc interpretărilor: ”Poate”.

Totodată, cântăreața a mai fost întrebată dacă a avut vreodată momente în care s-a simțit nesigură, cu insecurități, iar aceasta a răspuns: “Desigur … încă am! În principiu, am început să mă simt ca un rahat și am realizat că nu este o gândire sănătoasă, am luat în considerare problema și am început să lucrez la cum să fiu mai bună, la ceea ce mă face fericită și să fiu recunoscătoare pentru lucrurile cu care Dumnezeu m-a binecuvântat.

Este un proces! Dar trebuie să ai voință să te schimbi în mai bine”, a dezvăluit Antonia.

Artista încearcă de ani de zile să divorțeze de Vincenzo Castellano, tatăl Mayei. Din cauza faptului că Akim și Dominic au venit pe lume cât timp Antonia era încă măritată, cei mici au purtat o perioadă numele de familie Castellano și nu Velea.

În plus, micuții nu au fost nici acum botezați, iar anul acesta, Alex Velea și Antonia își doreau să se căsătorească și să îi boteze pe băieți.

Pandemia le-a dat tuturor planurile peste cap, iar divorțul cu Vincenzo nu a fost nici acum finalizat.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies