„Anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani.” Ce a mărturisit Rona Hartner, după ce i-a recidivat boala cu care s-a luptat foarte mult timp

„Anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani.” Ce a mărturisit Rona Hartner, după ce i-a recidivat boala cu care s-a luptat foarte mult timp
„Anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani.” Ce a mărturisit Rona Hartner, după ce i-a recidivat boala cu care s-a luptat foarte mult timp

Rona Hartner pare să fie înconjurată de dificultăți, deoarece a primit un diagnostic tulburător de cancer la plămâni, însoțit de metastaze pe creier.

Această situație a avut un impact semnificativ asupra vieții sale, deoarece artista nu mai are posibilitatea să lucreze în prezent.

Citește și: “Era foarte bolnav și nu mi-am dat seama. A plecat cu multă liniște în suflet. A închis ochișorii și a plecat.” Rona Hartner a pierdut pe cineva drag sufletului său

Ce a mărturisit Rona Hartner, după ce i-a recidivat boala cu care s-a luptat foarte mult timp

Prin intermediul unui videoclip distribuit pe platformele de socializare, Rona Hartner a împărtășit provocările cu care se confruntă, dezvăluind că diagnosticul primit a fost surprinzător și devastator pentru ea. Cu toate acestea, ea rămâne optimistă și își menține încrederea în Dumnezeu că va depăși această situație dificilă.

În anul 2019, Rona Hartner a primit diagnosticul de cancer la colon și ficat, reușind să se recupereze complet după un an.

Cu toate acestea, în prezent, la patru ani distanță, boala a revenit într-o formă recidivantă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el.Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional.

Pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Piatră peste piatră, le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul! Nici n-am spus nimănui, nici fratele, nici sora, nici mama nu știau ce greutăți am eu. Le țineam pentru mine, cum face lumea cu bun-simț. «Haide, domnule, nu mă mai victimizez atât. Alții au probleme mai mari, le păstrez pe ale mele pentru mine.»
Așa că am ținut totul în mine și am suferit. Așadar, corpul a reacționat. Iar veștile de la doctor care trebuie să-ți dea speranță și fericire îmi făceau și mai rău”,
a mai explicat artista.

Vedeta suferă foarte tare

Vedeta a menționat că boala a apărut într-un moment de stres intens și că are dorința de a face lucruri, dar nu mai are capacitatea.

Rona a mai vorbit despre sprijinul prietenilor, rugându-i să se roage pentru ea și să o ajute să își finalizeze ultimul album și să scrie o carte. Ea a descris dificultatea de a se concentra din cauza sănătății diminuate, exprimând că are corpul unei persoane de 50 de ani, dar starea sa generală este ca a unei persoane mult mai în vârstă, de 185 de ani.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta.

Voiam în timp să apară vârsta avansată. M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat.”, a continuat ea.

Citește și: Rona Hartner, invitata Biancăi Drăgușanu la “Detectorul de minciuni”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Am să-l fac, chiar dacă nu știu dacă mă mai țin pe picioare, dar am să-l fac.” Care este ultima dorință a Ronei Hartner

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies