Anunț de ultim moment pentru femeile din România! Cine primește bani în plus de la stat?

Anunț de ultim moment pentru femeile din România! Cine primește bani în plus de la stat?
Anunț de ultim moment pentru femeile din România! Cine primește bani în plus de la stat?

Se dau bani gratis de la stat! Anunțul vine direct de la Marius Budăi.

Veste importantă pentru români! Guvernul urmează să adopte o hotărâre care vizează acordarea unor sume de bani pentru toți românii afectați puternic de evenimentele din ultimele zile. Află din rândurile următoare despre ce este vorba.

Românii afectați de inundații vor primi despăgubiri din partea statului

Citește și: Anunț de ultim moment pentru femeile din România! Statul oferă un nou tip de pensie

Românii afectați de inundații vor primi despăgubiri din partea statului
Românii afectați de inundații vor primi despăgubiri din partea statului[Sursa foto: freepik]

În ultimul timp, o serie de fenomene ale naturii au afectat puternic locuitorii din unele zone ale țarii. Astfel, statul român a hotărât să acorde un sprijin financiar românilor greu încercați în ultimele zile de inundațiile care s-au abătut peste multe regiuni din țară.

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a anunțat oficial duminică, 18 iunie, că în următoarea ședință va fi adoptată o hotărâre care vizează despăgubirile pentru cei afectați de inundații.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În urma acestei ședințe se va stabili în mod clar ce sume de bani vor primii românii afectați de calamități.

Adoptăm, în următoarea ședință de Guvern, o Hotărâre în vederea stabilirii sumelor de bani care vor fi acordate drept despăgubiri familiilor ale căror locuințe au fost afectate de calamități. 

Hotărârea se va aplica în primul rând locuitorilor din comuna Grecești, județul Dolj, afectați de inundații în aceste zile ”, a transmis duminică ministrul Muncii,  Marius Budăi.

Rezerve de alimente pentru familiile sinistraților

Citește și: Veste bună pentru femeile din România! O nouă categorie de angajate va primi vouchere de vacanță

Rezerve de alimente pentru familiile sinistraților
Rezerve de alimente pentru familiile sinistraților[Sursa foto: freepik]

Cele mai afectate persoane în urma inundațiilor sunt locuitorii din Grecești, județul Dolj.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru aceștia, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a emis deja duminică dimineață o hotărâre prin care scoate de la rezervele de stat anumite produse alimentare pentru a fi puse la dispoziția familiilor ale căror imobile din comuna Grecești, județul Dolj au fost luate de viitură.

Printre aceste ajutoare umanitare se numără conserve din carne de porc în suc propriu, conserve de pateu de ficat, conserve de legume și apă minerală plată.

Oamenii afectați de inundațiile din ultimele zile vor fi ajutați de Guvern! Cele mai mari probleme sunt în localitatea Grecești din Dolj, unde zeci de persoane sunt izolate sau au fost evacuate preventiv. Ne-am asigurat prin Departamentul pentru Situații de Urgență că acești oameni vor primi mâncare caldă și apă. De asemenea, am vorbit cu autoritățile din localitate să găsim soluții pentru ca oamenii să aibă unde să doarmă la noapte și am dat asigurări că vom aloca imediat bani din fondul de rezervă pentru refacerea drumurilor și remedierea pagubelor .”, a spus premierul Marcel

Ciolacu.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Unde își pot verifica româncele vechimea în muncă. Totul se poate face online

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies