Anunțul disperat al fostului iubit al Andreei Mantea, în plină pandemie de coronavirus: „Nu de gripă, ci de foame o să murim!”

Anunțul disperat al fostului iubit al Andreei Mantea, în plină pandemie de coronavirus: „Nu de gripă, ci de foame o să murim!”
Anunțul disperat al fostului iubit al Andreei Mantea, în plină pandemie de coronavirus: „Nu de gripă, ci de foame o să murim!”

Cristi Mitrea crede că pandemia de coronavirus nu e la fel de periculoasă ca inaniția.

Fostul iubit al Andreei Mantea urmărește evoluția pandemiei de coronavirus în România și în lume, fiind la curent cu toate știrile relevante despre această situație. Zilele trecute, Cristi Mitrea a postat un mesaj alarmist, legat de faptul că omenirea e, mai degrabă, amenințată de terminarea resurselor de hrană decît de coronavirus.

Citeste si: Ce face Andreea Mantea în izolare? A găsit cea mai bună modalitate să se mențină în formă

Citeste si: ȘOCANT! Mariana de la Puterea dragostei a recunoscut tot! ”Tata a murit când aveam 16 ani, dar nu am vrut să mă duc la înmormântarea lui”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum arată Andreea Mantea complet nemachiată, după ce ani întregi a avut probleme cu acneea

“Nu de gripă, ci de foame o să murim!”, a scris luptătorul de K1, care are un băiețel cu Andreea Mantea, pe David. “Am gasit solutia! Ne mancam intre noi”, a glumit un amic. "Nici nu mă gândeam alt fel. O să rămână doar jandarmi și un guvern plin de oligofreni”, a răspuns Cristi Mitrea.( citește dialogul spumos dintre Andreea Mantea și băiețelul ei)

Anunțul disperat al fostului iubit al Andreei Mantea. Mitrea s-a oferit să-l bată pe pacientul care a scuipat medicii

Acum două săptămâni, Cristi Mitrea a declarat că vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus internat la spitalul Victor Babeș. „Dacă garantează cineva imunitate în cazul în care intru cu parul peste ăla care a venit din Israel și scuipă medicii, mă duc azi!! Late edit: se pare că a infectat 50 persoane! Eu nu înțeleg dacă vŕajeala sau suntem idioți.

Mi se pare enorm și ireal. Adică după 2, 3 cazuri, nu-l izolai? Nu-l tranchilizai? Adormeai, nu știu. Poliție la ușă, gen?!? Legat de pat ca la nebuni. Se practică! Deci ori exagerați, ori m..., suntem niște dobitoci.
, a postat Mitrea.

Managerul spitalului Victor Babeş din Bucureşti, Emilian Imbri, anunțase că va depune plângere pe numele unui pacient bolnav de coronavirus, căruia nu i-a fost dezvăluit numele.

Pacientul ar fi scuipat medicii de la spital. "Să se facă bine, să-l externăm şi apoi vom depune plângere. Este vorba despre un comportament al unui pacient, comportament care nu este anormal, dar care ne va face pe noi, corp medical si instituţia pe care o reprezintă să depunem o plângere, după ce acest pacient va ieşi bine, pe picioare, sănătos şi vesel din spital", a declarat Emilian Imbri.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies