Anunțul făcut de Irina Fodor, după ce a dispărut din mediul online: „O furtună emoțională ce a trebuit gestionată”

Irina Fodor
Irina Fodor a explicat de ce a lipsit de pe retelele de socializare

Ce se întâmplă cu Irina Fodor și de ce nu a mai fost prezentă pe rețelele de socializare. Soția lui Răzvan Fodor a spus adevărul despre viața sa privată.

De câteva zile, presa vuiește că există probleme în cuplul Irina- Răzvan Fodor. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, dar și de ce a dispărut din mediul online.

După scandalul în care a intrat fără voia sa atunci când a fost filmată în timp ce intră în casa lui Ștefan Bănică, Irina Fodor a fost extrem de discretă. La momentul respectiv, a explicat ce s-a întâmplat și de ce a fost în casa lui Ștefan Bănică, motivând faptul că era pentru a repeta împreună pentru finala emisiunii de dans pe gheață pe

care au prezentat-o împreună și nu a existat nimic romantic între ei.

Citeste si: Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”

Irina Fodor si familia sa
Irina Fodor si familia sa au fost despartiti timp de cateva saptamani[Sursa foto: Instagram]

Ba mai mult decât atât, Irina Fodor a explicat și că în acea zi a fost acasă și soția lui Ștefan Bănică, Lavinia, așa că nu poate fi vorba despre nimic suspect.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Fetița Irinei Fodor, internată în spital

După acest eveniment, Irina a filmat pentru o emisiune în America de Sud, iar când s-a întors în România a avut parte de momente dificile, deoarece fetița sa a fost internată în spital.

Citeste si: Irina Fodor, cu ochii în lacrimi în fața lui Răzvan Fodor: „Un carusel de emoții”

Cine este Irina Fodor
Irina Fodor si Razvan Fodor au o fetita impreuna[Sursa foto: Instagram]

Din acest motiv, Irina Fodor nu a fost prezentă pe rețelele de socializare, așa cum și-a obișnuit fanii:

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oficial, vacanțăăă!!! De la venirea în țară și până acum, nu prea am avut timp să îmi trag sufletul, ca să vă spun drept.

Fodorică a fost plecat la Bacău, iar eu am rămas acasă cu muuulte lucruri pe care le-am pus pe “hold” când am plecat, și cu altele noi care au apărut ca ciupercile după ploaie.

Cu copilul am trecut printr-o internare în spital, o furtună emoțională ce a trebuit gestionată cu delicatețe și prima tabără din viața ei.

Cu Luna printr-un set de analize și verificări. O vizită-fulger la Buzău ca să îmi văd bunicile și părinții și să mă asigur că toată lumea e bine, sănătoasă. Și altele, mărunte, dar care cereau rezolvare rapidă.

Fodorică a încheiat proiectul vineri, copilul s-a întors din tabără sâmbătă noapte, iar ieri ne-am urcat în mașină și efectiv am rupt ușa. Suntem toți, suntem bine și o să tragem vacanța asta în piept cu toată forța.

Vă pupăm și vă îmbrățișăm”, a scris Irina Fodor pe Instagram.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Irina Fodor, reacţie dură după apariţia imaginilor cu ea şi Ştefan Bănică: "Persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii"

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies