Anunțul momentului! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează!

anamaria prodan divort
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

După ce și-au reînnoit jurămintele, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează!

Conform celor mai noi informații din presă, unul din cele mai vechi cupluri din showbiz, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorțează. 

Anunțul momentului! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează!

După mai bine de 15 ani de căsnicie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis că este momentul să își separe drumurile.

Anamaria Prodan ar fi cea care dorește divorțul, la scurt timp după ce i-a făcut o declarație extrem de romantică soțului ei, dat fiind faptul că au legat din nou jurămintele.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare?! "Nu am cum să uit o persoană"

anamaria prodan declaratii
Anamaria Prodan îi făcea o declarație de dragostei lui Laurențiu Reghecampf în urmă cu puțin timp[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La doar două săptămâni de când cei doi păreau mai fericiți ca niciodată, iată că Anamaria Prodan aruncă bomba în aer și șochează întreg showbiz-ul.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ....Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, scris Anamaria Prodan în urmă cu două săptămâni,

atunci când și-a legat, din nou, jurămintele de ale lui Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Kanye West și Irina Shayk, cel mai nou cuplu din showbiz!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2018 în Las Vegas.

laurentiu reghecampf
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit recent jurămintele[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan]

Anamaria Prodan este o cunoscută femeie de afaceri în România și peste hotare, iar de mai mulți ani este și impresară de fotbal.

”Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știa ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți.

Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a menționat Anamaria Prodan.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este VIVIANA SPOSUB. "Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies