Anunţul oficial al Mirelei Vaida, despre sarcină, în direct: ”Voi avea încă un băieţel!”

Anunţul oficial al Mirelei Vaida, despre sarcină, în direct: ”Voi avea încă un băieţel!”
Anunţul oficial al Mirelei Vaida, despre sarcină, în direct: ”Voi avea încă un băieţel!”

Mirela Vaida a făcut anunţul că este însărcinată, în direct! Prezentatoarea tv a mărturisit că o să mai aibă un băieţel

Mirela Vaida a spus în direct anunţul cel mare, şi acela că va mai avea un băieţel. Prezentatoarea tv este foarte fericită că familia se va mai mări cu încă un membru. De asemenea, micuţul se va naşte anul viitor, la jumătatea lunii aprilie.

”Aşa cum s-a speculat, pentru că nu am făcut din asta un secret. Lucrurile se ştiau. Astăzi vă spun că sunt însărcinată cu al treilea copil.

Voi avea încă un băieţel! Se va naşte la jumătatea lunii aprilie. Ne mai vedem până atunci, nu scăpaţi! Vă ţin la curent. E o chestiune initmă”, a mărturisit Mirela Vaida, în direct.

Mirela Vaida a povestit cum a conceput cel de-al treilea copil

Se pare că juniorul familiei ar fi fost conceput chiar în vacanţa din Italia, după cum a recunoscut şi vedeta.



”Da, asa e! Sunt insarcinata pentru a 3-a oara in ultimii 4 ani!! M-am gandit mult cum sa scriu despre asta, pentru ca, la aflarea vestii, am trecut intr-o secunda, prin toate starile: emotie, bucurie, teama, panica, soc! Ce fac?(...) Sa va spun cum a fost:  Am plecat pentru o saptamana in Italia, doar eu si Alex, cu gandul sa ne odihnim putin. Programasem vacanta cu foarte putin timp inainte si am organizat totul intr-o saptamana: Cinque Terre,  Lacul Como, Portofino, Portocervo, Forte dei Marmi.
O saptamana in care ne-am propus odihna, plimbari si relaxare la soare. Asa tare ne-am relaxat, ca am mai venit incarcati cu unul”
, a povestit Mirela Vaida pe blogul său. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Doliu în România! Un artist a murit de ziua lui. Nidia Moculescu a făcut anunţul: ”Acum îi vei cânta lui Dumnezeu”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies