Anunțul trist făcut de Nelu Tătaru: am putea rămâne în izolare și după 15 mai

anunțul trist, nelu tătaru, ministrul sănătății, izolare, 15 mai
anunțul trist, nelu tătaru, ministrul sănătății, izolare, 15 mai

Nelu Tătaru a făcut anunțul trist, de care românii se tot fereau. Ministrul Sănătății a anunțat că am putea rămâne în izolare și după 15 mai, dacă nu îndeplinim anumite condiții.

Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, a anunțat în cursul zilei de ieri, 27 Aprilie, în cadrul unei intervenții televizate, că decizia de a ieși din case fără declarația pe propria răspundere, începând cu data de 15 mai, este una ideatică și depinde de anumite condiții.

Citeste si: Nu gura este poarta de intrare în corp a coronaviruslui! Descoperire uluitoare a medicilor olandezi

anunțul trist, nelu tătaru, ministrul sănătății, izolare, 15 mai
anunțul trist, nelu tătaru, ministrul sănătății, izolare, 15 mai

Astfel, Ministrul Sănătății a mărturisit că relaxarea măsurilor ar putea fi amânată, dacă până pe 15 mai România nu va intra pe panta descendentă a numărului de îmbolnăviri zilnice cu coronavirus. În cazul în care numărul de infectări cu coronavirus nu se va diminiua pe zi ce trece, starea de urgență ar putea fi prelungită, chiar dacă acest scenariu este nedorit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Anunțul trist făcut de Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății

În cazul în care populația va respecta regulile impuse, dar și pe cele recomandate de autorități, înalții în domeniul Sănătății cred că este realizabil ca România să intre pe o pantă descendetă a cazurilor de infectare cu coronavirus, începând cu data de 15 mai, sau chiar înainte.

Citeste si: Alertă medicală privind coronavirusul în Marea Britanie: Descoperirea care schimbă totul!

”Trebuie să evaluăm situaţia de la o zi la alta, suntem încă pe panta ascendentă a cazurilor zilnice. Au scazut cazurile de la terapie intensivă, dar avem nevoie de 7-10 zile să vedem dacă rămânem cu număr constant, apoi de încă două săptămâni să vedem dacă scădem cu numărul infectaţilor şi chiar cu numărul de decese,” a declarat Nelu Tătaru, în cadrul unei intervenții televizate.

„Există acest risc ca data de 15 mai, dacă nu vom fi pe o pantă descendentă a cazurilor, să rămână o promisiune!” a mai spus Ministrul Sănătății.

„Persoanele peste 65 de ani pot ieşi între orele 7 și 11, și va fi permis un program nou, de la 19 până la 22. Pentru a ieși din casă este necesară în continuare declarație pe propria răspundere, la fel ca şi acum. Va fi aceeaşi distanţare socială, se vor purta obligatoriu măşti, mănuşi, în spaţiile închise, în cele aglomerate şi în mijloacele de transport în comun.

Va exista cadrul legislativ pentru obligativitatea purtării măştilor,” a încheiat acesta.

Citeste si: Raed Arafat, despre prelungirea stării de urgență după data de 15 mai: „Urmează să vedem impactul Paștelui”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Nu gura este poarta de intrare în corp a coronaviruslui! Descoperire uluitoare a medicilor olandezi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies