Apa agitata in sens invers acelor de ceas - o metoda simpla de purificare si reenergizare

Apa agitata in sens invers acelor de ceas - o metoda simpla de purificare si reenergizare
Apa agitata in sens invers acelor de ceas - o metoda simpla de purificare si reenergizare

Pentru cei care sunt nevoiti sa consume in mod curent apa de la robinet, fara posibilitatea de o filtra si structura prin metodele sofisticate ale tehnologiei actuale, va propunem o metoda de purificare a apei foarte usor de pus in practica.

 

Cea mai simpla metoda de energizare a apei este pur si simplu amestecarea ei. Conteaza foarte mult sensul de rotatie in care o amesteci. Acesta are legatura cu cele doua tipuri fundamentale de energie din univers: yin si yang. Apa amestecata in sensul acelor de ceas este yin, in sens invers, este yang. Marea majoritate a bolilor sunt produse de dezechilibrele energetice de tip yin, de aceea apa energizata yang este cea mai bine primita de organism.
Apa energizata astfel se obtine prin rotirea in sens invers acelor de ceas, a 250 ml de apa plata cu ajutorul unui recipient de tip shaker timp de 3-5 minute. Aceste rotatii genereaza in apa curenti spiralati, in sens yang.
Apa astfel energizata aduce vigoare si energie, elimina starile de oboseala si lene, creste acuitatea vizuala si da, in general, o stare de bine.
Este de real folos in caz de depresie, anemie, astenie, inapetenta si alte boli caracterizate de o preponderenta a energiilor yin.
Sursa: Bzi.ro

Cea mai simpla metoda de energizare a apei este pur si simplu amestecarea ei. Conteaza foarte mult sensul de rotatie in care o amesteci. Acesta are legatura cu cele doua tipuri fundamentale de energie din univers: yin si yang.

Apa amestecata in sensul acelor de ceas este yin, in sens invers, este yang. Marea majoritate a bolilor sunt produse de dezechilibrele energetice de tip yin, de aceea apa energizata yang este cea mai bine primita de organism.

Apa energizata astfel se obtine prin rotirea in sens invers acelor de ceas, a 250 ml de apa plata cu ajutorul unui recipient de tip shaker timp de 3-5 minute.
Aceste rotatii genereaza in apa curenti spiralati, in sens yang.

Apa astfel energizata aduce vigoare si energie, elimina starile de oboseala si lene, creste acuitatea vizuala si da, in general, o stare de bine. Este de real folos in caz de depresie, anemie, astenie, inapetenta si alte boli caracterizate de o preponderenta a energiilor yin.

Sursa: Bzi.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies