Aparat de ras, epilator sau ceară: care este metoda potrivită?

Aparat de ras, epilator sau ceară: care este metoda mai potrivită pentru tine?
Aparat de ras, epilator sau ceară: care este metoda mai potrivită pentru tine?

Suntem in mijlocul verii acum si este absolut minunat. Ne bucuram din plin de caldura, de soare, de mare

Aparat de ras, epilator sau ceară: care este metoda mai potrivită pentru tine? Suntem in mijlocul verii acum si este absolut minunat. Ne bucuram din plin de caldura, de soare, de mare, de activitati outdoor de tot felul si ne imbracam sumar, etalandu-ne cu mandrie silueta. Pentru ca este perioada fustelor si a rochiilor usoare si vaporoase, corpul nostru trebuie sa arate impecabil, incepand cu epliarea completa si continuand cu o hidratare corespunzatoare a pielii.

Cand vine vorba de epilare, exista foarte multe optiuni si probabil ca uneori ne este greu sa ne dam seama care este cea mai buna pentru noi. Mai jos iti explicam metodele de epilare, dar si pe care ar trebui sa o alegi in functie de obiectivul tau:

Aparat de ras, epilator sau ceară: care este metoda mai potrivită pentru tine?
Aparat de ras, epilator sau ceară: care este metoda mai potrivită pentru tine?[Sursa foto: PixaBay]

Daca nu vrei sa simti durere

Multora dintre noi ne este frica sa apelam la ceara ori la epilator deoarece suntem foarte sensibile cand vine vorba de durere si nu toleram procedura.

Vestea buna este ca, pe masura ce treci prin acest procedeu, parul se rareste si se subtiaza, astfel ca durerea se diminueaza cu fiecare sedinta. Veste si mai buna este ca, daca mergi la farmacie, vei gasi creme anestezice cu aplicare locala pe care poti sa le folosesti inainte de a te epila cu ceara. Daca insa nu esti convinsa de aceste argumente, poti oricand sa optezi pentru un aparat de ras clasic, care iti va taia firele de par pana la nivelul pielii.
Acest procedeu insa va stimula cresterea parului, il va innegri si indesi.

Aparat de ras, epilator sau ceară: care este metoda mai potrivită pentru tine?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Daca vrei sa dureze

Daca iti doresti ca epilarea ta sa dureze mai mult de o zi, lama este ultima ta solutie. Unele femei isi regenereaza parul atat de rapid incat lama nu rezista nici macar jumatate de zi.

Pentru o epilare care sa dureze mai multe zile, ar trebui sa optezi fie pentru ceara, fie pentru epilator. Avantajul epilatorului este ca nu trebuie sa lasi parul sa creasca complet, cum faci la ceara. Avantajul epilatului cu ceara este ca nu iti vor creste fire pe sub piele, cum se va intampla in cazul epilatorului. Pe langa aceste optiuni, ai bineinteles epilarea cu laser, care este o tehnologie nou intrata pe piata si inovatoare, care te va scapa aproape complet de subiectul epilare.
Este poate cea mai buna solutie pentru care sa optezi, in special daca ai parul foarte negru. Dezavantajul sau este ca este foarte scumpa si trebuie sa te gandesti daca iti permiti sau nu o asemenea procedura care se intinde pe parcursul unui intreg an, avand nevoie de pana la 12 sedinte, cate una pe luna.

Daca vrei ceva rapid

Aparatul de ras este ideal pentru tine, daca esti in cautarea unei solutii rapide si de efect.

Lama iti va oferi o piele extrem de fina, fara sa iti irite pielea in vreun fel. Si este o procedura extrem de scurta, unde poti fi gata in doar cateva minute. Minunea insa nu te va tine peste noapte si a doua zi deja vei vedea punctele negre ale firelor de par care incep sa creasca.

Daca ai parul des

Parul aspru si des poate fi mai dificil de indepartat astfel ca, in mod ideal, ar trebui sa folosesti o ceara sau un epilator electric.

Asemenea proceduri raresc parul in timp si il fac mai usor de gestionat. Daca insa te confrunti cu foliculita, epilatorul cu Laser este cea mai buna optiune pentru tine, cu rezultate garantate pe termen lung.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum sa previi cresterea firelor de par sub piele: solutii eficiente

Citeste si: Mic ghid de frumusețe pentru femei. Este tot ce ai nevoie



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies