Aparitie de senzatie la WOWBiz! Diana Belbita, in rochie scurta si pe tocuri! "Am avut emotii ca o sa ma impiedic"

Aparitie de senzatie la WOWBiz! Diana Belbita, in rochie scurta si pe tocuri!
Aparitie de senzatie la WOWBiz! Diana Belbita, in rochie scurta si pe tocuri! "Am avut emotii ca o sa ma impiedic"

Aparitie de senzatie la WOWBiz. Dupa ce a fost eliminata de la Exatlon, Diana Belbita a venit in emisiunea de seara de la Kanal D.

 

Printesa din echipa Faimosilor a purtat o rochita scurta si sandale cu toc inalt. "Cum te simti pe tocuri?", a vrut sa stie Andreea Mantea.

"Mi-am facut cruce cu limba in cerul gurii sa nu ma impiedic, am avut emotii pe tocuri", a spus Belbita.

Telespecatorii erau obisnuiti sa o vada pe Belbi in tinute sport, dar la WOWBiz a abordat o tinuta provocatoare care ii vine de minune.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

EXATLON 23 aprilie. Ionut si Geanina, schimb de replici rautacioase: "Te bagi in seama cand vorbesc baietii"- "De ziua ta o sa-ti fac cadou Gramatica Limbii Romane"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies