Aparitii COLOSALE la preselectiile pentru Exatlon 2! Sotul Andei Adam, dar si fratele "Razboinicei" Alina dau probe pentru urmatorul sezon! Reportaj EXCLUSIV printre cei care se viseaza concurenti in show-ul care a dat peste cap audientele!

Aparitii COLOSALE la preselectiile pentru Exatlon 2! Sotul Andei Adam, dar si fratele
Aparitii COLOSALE la preselectiile pentru Exatlon 2! Sotul Andei Adam, dar si fratele "Razboinicei" Alina dau probe pentru urmatorul sezon! Reportaj EXCLUSIV printre cei care se viseaza concurenti in show-ul care a dat peste cap audientele!

Nebunia preselectiilor pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii fenomen Exatlon a continuat si ieri, cu preselectiile din Bucuresti. Si, asa cum era de asteptat, zeci de personaje mondene sau celebritati ale sportului s-au perindat pe acolo, in speranta ca vor reusi sa ajunga intr-una dintre cele doua echipe, cea a “Razboinicilor” sau cea a “Faimosilor”.

 

Sorin Andrei, sotul Andei Adam, a aparut si el la preselectiile pentru cel de-al doilea sezon Exatlon. Discret din cale afara, s-a inscris pe lista de asteptare pentru preselectie si interviu, iar apoi a stat doar afara, alaturi de un cunoscut al sau.

“Sper sa nu ma vada multa lume”, explica el, zambind si vizibil emotionat. “Cred ca as putea face si imposibilul”, mai spunea el, sigur pe forta pe care o are dupa zeci de ani petrecuti in sala de forta, muschii lui reliefandu-se puternic sub

tatuajele care ii acopera bratele, vizibile sub maieul negru pe care il purta.

O artista cunoscuta, Mellina, modesta din cale afara si ea, astepta sa intre si ea la interviurile facute pentru preselectiile Exatlon. Emotionata, imbracata suficient pentru ca formele de fotomodel sa fie vizibile, cu un maieu alb si care arata ca uitase de sutien, Mellina spera ca va ajunge si ea sa concureze in Republica Dominicana.

“Am facut dansuri de performanta, apoi m-am apucat de cantat. Merg des la sala, am grija sa fiu in forma maxima tot timpul si fac tenis, este ceva fantastic tenisul. As vrea sa castig marele premiu. Nu stiu daca as putea face ca si Vladimir Draghia, sa il donez tot, dar, cu siguranta, as dona o buna parte pentru scoala de muzica pe care o am, pentru a-i ajuta pe micutii fara posibilitati materiale”, ne-a spus frumoasa cantareata, frangandu-si mainile de emotii.
Vrea sa intre cat mai repede la preselectii, are si un concert de sustinut. 

O alta domnisoara, cu un aspect de nota 10, apare pe acolo. E celebra in lumea gimnasticii aerobice, Delia Lacataru fiind dubla campioana mondiala, tripla campioana europeana si multipla campioana nationala si internationala. Asta doar la gimnastica, pentru ca, de mai bine de un an, s-a apucat de fitness cu rezultate de vis.

“Sunt pregatita pentru orice. Vreau sa ajung la Exatlon pentru experienta. Fizic, nu cred ca ar putea sa imi puna mari probleme, sunt obisnuita cu efortul”, spune campioana balcanica si mondiala la fitness.

 

Doi pasi mai incolo, Bianca! Nu Dragusanu, ci fiica celebrului Nicu Maharu. Tunsa scurt, baietoasa din cale afara, zambitoare. Ne apropiem de ea si recunoaste, candid, tot zambind.

“Am niste emotii de nu va pot spune. Nici cand intram in ring nu aveam asemenea emotii. Acolo ma bazam pe pumnul meu, barbia adversarei si stiam ca voi castiga. Aici, e altfel…”, spune Bianca Maharu. Intra intr-un final la preselectii, iar cand iese, pare si mai emotionata. Isi cauta din priviri amica cu care venise, saluta pe toata lumea, desi nu vorbise cu nimenisi pleaca. “Ce ai facut?”, o intreaba, chiar cand se indeparta, cineva.
“Am vorbit, sper sa fi fost bine”, spune ea, peste umar, si isi continua drumul spre casa.

Nu trece mult timp si apare fosta “Razboinica” Alina Pana. Emotionata, de parca ar fi trebuit sa dea inca o data proba, dar sa se califice in finala direct. “Am venit cu fratele meu, cu Calin. Am emotii pentru el. Eu am insistat sa vina, l-am pregatit cum s-a putut mai bine.

Psihic, evident! I-am spus cat a fost de greu, iar el nu a dat inapoi, vrea sa ajunga, sa duca numele nostru si mai sus”, ne spune Alina. Calin, fratele ei, nu spune prea mult, pare sa isi pastreze fortele pentru momentul in care va intra la preselectii. “ Vreau acolo, am vazut-o pe Alina, vreau sa demonstrez ca pot si eu sa fac ceea ce a facut ea”, sunt putinele cuvinte scoase de el. In rest, se multumeste sa zambeasca celor din jur si sa vorbeasca, pe soptite, cu frumoasa fosta “Razboinica”.

Intra si Robert Cristea. Celebru in toata lumea pentru performantele lui din box, veteranul boxului romanesc, ajuns la 36 de ani, pare de o modestie pe care, probabil a invatat-o in ringul de box, nu epateaza cu forta lui. Dar, din spusele sale, stie ca nu il poate indoi nimic, asa ca probele dificile de la Exatlon nu il sperie. Ar fi fost si culmea, avand in vedere ca este campionul Romaniei la box profesionist la categoria lui de greutate. Nu vorbeste mult, dar spune apasat ce are de spus, nu se lauda cu performantele lui din box. Se inmoaie doar cand vorbeste de copilul lui, dar e decis: vrea la Exatlon, chiar daca asta ar insemna sa nu isi vada odorul o buna bucata de vreme…



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop zilnic LUNI 30 IULIE 2018. La ce te ajuta Luna in Pesti azi?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies