Apelati la cursuri engleza de la ILSC pentru ca limba engleza este esentiala in orice domeniu de activitate, potrivit studiilor internationale !

Apelati la cursuri engleza de la ILSC pentru ca limba engleza este esentiala in orice domeniu de activitate, potrivit studiilor internationale !
Apelati la cursuri engleza de la ILSC pentru ca limba engleza este esentiala in orice domeniu de activitate, potrivit studiilor internationale !

Apelati la cursuri engleza de la ILSC pentru ca limba engleza este esentiala in orice domeniu de activitate, potrivit studiilor internationale !

Nu este nicio indoiala ca cea mai folosita limba ca punte de comunicare intre vorbitorii de diferite limbi din intreaga lume este engleza, actuala limba franca. Prin urmare, este si limba cea mai folosita pentru a face afaceri si, din acest motiv, unele studii s-au concentrat pe consecintele lipsei de cunoastere a limbii engleze in lumea muncii. 

O mare parte dintre romani spun ca au pierdut o oportunitate de munca sau o promotie din cauza cunostintelor slabe de limba engleza.

Prin urmare, este esential sa invatati aceasta limba fluent, avand in vedere, de asemenea, ca o mare parte dintre angajatii de la privat folosesc engleza la serviciu. De fapt, nu este o coincidenta ca interviurile in engleza au crescut in ultimii ani. Multe companii mari nici nu iau in considerare un CV, unde nu este trecuta limba engleza.

Cu toate acestea, engleza este si „limba Internetului”. Conform unor studii de acum cativa ani, engleza a fost cea mai populara limba de pe Internet, folosita de 25% din totalul utilizatorilor de pe web.

Poate fi esential pentru a cauta ceva in engleza pe motoarele de cautare, pentru a accesa mai mult continut si pentru a compara diferite surse. Pentru cei care lucreaza in domenii stiintifice (dar nu numai), atunci este necesara actualizarea cunoasterii acestei limbi cu privire la inovatiile fiecarui sector, avand in vedere ca publicatiile sunt in principal in limba engleza. In tari precum Romania, Italia, Portugalia si Germania, unde engleza nu este o limba oficiala, aproape toti angajatii spun ca aceasta limba este „semnificativa” pentru organizatia lor.
Potrivit raportului Cambridge English, „English at work”, care contine raspunsurile a 5373 de angajati din 38 de tari si 20 de sectoare diferite, adjectivul „semnificativ” include faptul ca engleza este „cea mai folosita limba”, “extrem de importanta”, “foarte importanta” sau “importanta” pentru afaceri. Rezultatele dateaza din iulie 2016, insa importanta acestei limbi in cadrul organizatiilor pare sa ramana neschimbata, iar engleza in lumea afacerilor continua sa fie un instrument esential, in special, dar nu exclusiv, pentru companiile care vizeaza internationalizare.

 

Datorita globalizarii, economia tarilor este conditionata tot mai mult de comertul international si din acest motiv este esential sa existe o comunicare eficienta intre companii. Asa cum subliniaza raportul „First Education” privind nivelul de competenta a limbii engleze in lume, o buna cunoastere a limbii engleze poate aduce beneficii mari, pe langa faptul ca este legata de diversi indicatori economici, cum ar fi PIB si venitul national brut.

In plus, cu cat scorul este mai mare in testele de limba, cu atat este mai mare capacitatea unei tari de a face afaceri.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult, cunoasterea limbii engleze poate fi un avantaj foarte important si pentru tarile in curs de dezvoltare, care intentioneaza sa se concentreze pe turism, deoarece acum este o limba franca aproape in toata lumea.

In ceea ce priveste utilizarea limbii engleze pentru munca, romanii sunt constienti de importanta acestei limbi si multi considera ca persoanele cu un nivel ridicat de competenta in limba engleza au conditii de munca mai bune. De fapt, cresterea interviurilor de munca in ultimii trei ani releva o concentrare sporita a angajatorilor pe gasirea de personal cu abilitati lingvistice bune.

 

Cum priveste Romania aceasta provocare? Angajatii romani se numara printre cei care au inteles cel mai mult in studiul limbii engleze.

De aceea. Tot mai mult apeleaza la https://www.ilsc.ro/cursuriengleza. La ILSC, studiul limbii engleze este realizat cu ajutorul unor profesori un un grad inalt de pregatire academinca, iar rezultatele sunt garantate. La ILSC se fac cursuri pentru copii, dar si pentru adulti, la orice nivel. Aceasta tendinta ascendenta se reflecta si in clasamentul publicat de Education First, care plaseaza Italia pe locul 16 in randul a peste 100 de tari analizate. Cu toate acestea, Norvegia, Danemarca, Suedia, Finlanda si Olanda conduc clasificarea cu un nivel ridicat de competenta. Totusi, locul ocupat de Romania este unul extraordinar, surcalasand tari rpecum Italia, Franta sau Spania.

 

Tarile mentionate mai sus, in care engleza nu este o limba oficiala si cu un nivel inalt de competenta (conform clasamentului), au in comun cateva caracteristici care pot contribui la promovarea invatarii de catre cetateni. Dupa cum se evidentiaza in raportul Education First, printre aceste caracteristici se afla metoda de predare a limbilor, mai mult bazata pe comunicare si dialog si mai putin pe acuratete gramaticala. Un alt numitor comun in tari precum Danemarca si Suedia este expunerea zilnica mai mare la limba engleza, de exemplu datorita cursurilor de licenta sustinute in engleza si a serialelor TV si a filmelor care nu sunt dublate. Acest lucru este, din fericire, intalnit si la noi.

 

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

In tarile care au un nivel de competenta „bun”, cum ar fi Portugalia sau Germania, unele dintre aceste elemente sunt prezente, dar lipsesc alte aspecte care ar putea ajuta la promovarea invatarii limbii engleze. De exemplu, desi Germania ofera studentilor o abordare adecvata a predarii in scoli, care se concentreaza pe comunicare, pe de alta parte, potrivit raportului mentionat, nu ar exista nicio expunere la limba in viata de zi cu zi. In Portugalia, pe de alta parte, ar exista o expunere mai mare datorita programelor de televiziune subtitrate in engleza, dar cursurile de diploma sustinute in engleza ar fi inca putine. Cu toate acestea, trebuie subliniat rolul programelor de mobilitate si schimbul cultural in promovarea invatarii rapide. De fapt, perioadele de studiu sau de munca in strainatate se dovedesc a fi o metoda deosebit de eficienta pentru invatarea sau formarea limbii engleze, chiar si in tarile in care nu este o limba oficiala. 

 

Insa, pana la a accesa un astfel de job, incepeti sa studiati limba engleza cu ajutorul celor de la ILSC.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies