Acesti cartofi pot fi mancati ca atare sau ca garnitura. Sunt deliciosi.
Ingrediente
20 ml ulei de masline
1 ou
1 ardei iute
1 ardei gras galben
10 g masline
100 g telemea de vaci
300 g cartofi
5 g patrunjel verde
Mod de preparare
Cartofii se fierb in coaja, apoi se racesc, se curata si se taie in doua pe lungime.
Oul se fierbe tare, apoi se curata si se toaca marunt. Ardeiul gras si cel iute se coc pe gratar, apoi se curata si se pun intr-un bol impreuna cu telemeaua de vaci si uleiul de masline. Totul se paseaza cu ajutorul unui blender pana obtinem o crema omogena si se asezoneaza. In momentul servirii, cartofii se asaza pe frunze de salata, se acopera cu pasta de branza, maslinele si oul tocat.
La urma se presara patrunjel verde tocat.
Sursa
Ingrediente
20 ml ulei de masline
1 ou
1 ardei iute
1 ardei gras galben
10 g masline
100 g telemea de vaci
300 g cartofi
5 g patrunjel verde
Mod de preparare
Cartofii se fierb in coaja, apoi se racesc, se curata si se taie in doua pe lungime.
Oul se fierbe tare, apoi se curata si se toaca marunt. Ardeiul gras si cel iute se coc pe gratar, apoi se curata si se pun intr-un bol impreuna cu telemeaua de vaci si uleiul de masline. Totul se paseaza cu ajutorul unui blender pana obtinem o crema omogena si se asezoneaza. In momentul servirii, cartofii se asaza pe frunze de salata, se acopera cu pasta de branza, maslinele si oul tocat.
La urma se presara patrunjel verde tocat.
Sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro