Apropiere suspectă între Alina Pană, fosta concurenta „Exatlon”, și Giani Kiriță. Avem imaginile în exclusivitate! VIDEO

Apropiere suspectă între Alina Pană, fosta concurenta „Exatlon”, și Giani Kiriță. Avem imaginile în exclusivitate! VIDEO
Apropiere suspectă între Alina Pană, fosta concurenta „Exatlon”, și Giani Kiriță. Avem imaginile în exclusivitate! VIDEO

Alina Pana este una dintre cele mai carismatice și senzuale foste participante la show-ul fenomen „Exatlon” iar Giani Kiriță este prezentator al show-ului „Vulturii de noapte” și i-a fost rival Alinei, în emisiunea concurs desfășurată în Republica Dominicană.

 

Cei doi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare de la „Vulturii de noapte” și au oferit celor prezenți un moment unic, un dans „de infarct” și schimburi de replici electrizante.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu este un secret pentru nimeni că Alina îi atrăgea atenția lui Giani încă de pe vremea când evoluau amândoi pe traseele complicate din Dominicană.

Vulturul o alinta „fitnessista” și tachinările dintre ei te duceau cu gândul mai degraba la o simpatie reciprocă decât la rivalitate.    

 

Ce s-a întâmplat între cei doi la „Vulturii de noapte”, ce și-au spus cu adevărat Alina Pană și Giani Kiriță în timpul filmărilor și cum au ajuns atât de apropiați, veți afla urmărind marți seara, de la ora 23:00, o nouă ediție „Vulturii de noapte”!  Vizionați acum, în premieră, câteva imagini cu Alina și Giani din timpul dansului de infarct!

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies