“Ar da orice să îi aducă înapoi.” Ileana Sterp, mesaj emoționant în legătură cu tatăl său

“Ar da orice să îi aducă înapoi.” Ileana Sterp, mesaj emoționant în legătură cu tatăl său
Ileana Sterp, mesaj emoționant în legătură cu tatăl său

Sora lui Culiță, Ileana Sterp, face mărturisiri pline de emoție despre relația dintre ea și tatăl ei.

Ileana Sterp, sora lui Culiță, obișnuiește să împărtășească cu fanii ei toate momente importante din viața de zi cu zi, sau să le ceară sfaturi în anumite circumstanțe. Așadar, Ileana a făcut o sesiune de întrebări, însă unul dintre admiratori a făcut-o să se emoționeze.

Ileana Sterp, atinsă de răspunsul unui fan

Ileana Sterp a vrut să știe de la urmăritorii ei care sunt cele mai mari dorințe ale acestora, așa că a hotărât să organizeze o sesiune de întrebări pe contul personal de Instagram.

Ileana a primit foarte rapid și de câteva răspunsuri, care au luat-o prin surprindere. Unul dintre răspunsuri chiar a emoționat-o, și a făcut-o să-și amintească de relația cu tatăl ei:

Ileana Sterp: Dacă ți s-ar îndeplini o dorință pe loc, care ar fi aceea?
Internaut: Să mi-l aducă pe tata înapoi!
Ileana Sterp: Este trist, știu.

Unii avem părinții în viață și nu păstrăm legătura, alții ar da orice să îi aducă înapoi.", a scris Ileana Sterp, pe rețelele de socializare.

Citește și: “Am găsit autorii, bate-i să-i bată!” Hoții care au jefuit familia Sterp au fost descoperiți

Ileana Sterp, mesaj emoționant în legătură cu tatăl său[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Trăgeau cu pistoalele în aer.” Culiță Sterp a stat cu frică, înainte să cânte la o nuntă în Albania

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tatăl fraților Sterp a plecat de 10 ani din viața lor

Culiță Sterp, fiul mamei Geta, a discutat recent, în cadrul unui podcast, despre tatăl lui, și despre relația pe care el și frații lui o au cu acesta. Artistul a susținut că de 10 ani tatăl lor nu mai face parte din viața lor, iar mama Geta a fost cea care i-a crescut, de una singură, fără pic de ajutor.

"Cam de zece ani încoace am fost crescuți de ea, pentru că tatăl nostru nu mai stă cu noi de vreo zece ani. Și în timpul cât a stat el cu noi acasă, el era mai mult plecat fiind cu meseria asta a lui, cu animalele, era mai mereu plecat pe câmp și mai mult noi am stat acasă cu ea. A fost și mamă și tată pentru noi.

(n. red. mama Geta).(...) El e foarte orgolios, e dintr-o bucată, nu lasă de la el. A și zis când a plecat de acasă: 'Eu mă duc, dar de venit, în veci nu mai am treabă cu voi'.(...) În zece ani, de când a plecat, nu ne-a dat o dată un telefon să ne întrebe ce facem.(...) Și noi ne-am mai certat cu el... El era mai agresiv cu mama sau încerca să dea în ea și ne mai băgam și noi și cred că a rămas cu ciudă pe noi.
Noi îl mai sunăm, ținem legătura cu el."
, a mărturisit artistul, în podcast.

Citește și: „Să nu întrecem măsura.” Mesajul emoționant al lui Iancu Sterp, la care mama Geta i-a atras atenția

Ileana Sterp, mesaj emoționant în legătură cu tatăl său[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Dar totuși, îmi doream” Ileana Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere fără soțul ei

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Neînțelegerile apărute între tatăl lor și mama Geta ar fi fost cele care ar fi pus capăt căsniciei. Culiță a declarat că unul dintre motivele pentru care părinții lui se certau cel mai des îl reprezenta chiar bunătatea tatălui său, care obișnuia să sară întotdeauna în ajutorul celor din jur.

"Tatăl meu nu a băut la viața lui, nu a fumat, nu a fost genul care să aibă vreo patimă. Singura lui chestie era că el era foarte bun la suflet și cam împrăștia ce avea el la oameni care profitau de bunătatea lui, drept dovadă că și noi am moștenit asta de la el. Cam ăsta era motivul principal din care se certau ei doi, tata avea mulți prieteni, îi chema acasă pe la el, le dădea o grămadă de chestii, tot ce avea el. De multe ori nu aveam noi și el dădea prin toate părțile. El zicea: 'Cum adică? Eu nu-s bărbat la casă? Nu-mi spui tu mie ce să fac, fac ce vreau eu'. Din cauza asta se certau mai mult și mama, i-am spus de multe ori, are gura cam mare, cam bogată, iar pe noi, bărbații, de multe ori ne deranjează când ne cicălesc, îți vine să o iei cu capul.(...) Ne-am rugat de el, l-am și adus acasă de câteva ori.", a mai spus Culiță Sterp.

Citește și: Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Ileana Sterp, mesaj emoționant în legătură cu tatăl său[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Ai greșit-o rău.” Culiță Sterp, criticat în mediul online, după scandalul care a avut loc la evenimentul din Madrid

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies