”Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate.” Cum a ajuns Puya să facă pasul cel mare alături de soția lui, Melinda? Rapperul a apelat la o modalitate neașteptată

”Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate.” Cum a ajuns Puya să facă pasul cel mare alături de soția lui, Melinda? Rapperul a apelat la o modalitate neașteptată
”Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate.” Cum a ajuns Puya să facă pasul cel mare alături de soția lui, Melinda? Rapperul a apelat la o modalitate neașteptată

Puya a făcut declarații despre cum a reușit să facă pasul cel mare alături de soția sa, Melinda. Iată ce a dezvăluit artistul!

Puya și Melinda se numără printre cele mai apreciate și cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cântărețul se laudă cu soția sa peste tot pe unde merge, având împreună trei fetițe. Deși rapperul era considerat genul de băiat rău în perioada tinereții, acesta a trecut printr-o schimbare totală pentru a-și uni destinul cu partenera sa de viață.

Puya a primit ajutor în viața sentimentală din partea unui preot

Artistul și soția lui, Melinda, au făcut marele pas în anul 2011, bucurându-se de o nuntă spectaculoasă. Cu toate astea, până să facă cunoștință cu Melinda, rapperul a avut multe relații care nu au mers. Din acest motiv, Puya a găsit o modalitate prin care să își refacă viața sentimentală.

Mai precis, acesta a mers la biserică pentru a se spovedi, iar acolo vedeta s-a destăinuit duhovnicului despre tot ceea ce avea pe suflet, respectiv faptul că nu poate avea o relație de lungă durată.

Astfel, preotul i-a spus că motivul pentru care cântărețul se luptă cu această problemă este pentru că nu acordă atenție femeilor cuminți. Puya i-a dat dreptate acestuia, într-o oarecare măsură, deoarece își pierdea răbdarea destul de rapid.

„Eu așa m-am însurat. M-am dus să mă spovedesc și i-am spus preotului: «Nu pot să-mi fac o relație» și zice: «Da, pentru că pe alea cuminți nu le bagi în seamă».

Și cumva avea dreptate, pentru că îmi pierdeam răbdarea.”, a declarat artistul, potrivit UTV

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Ne certăm.” Puya și Melinda, despre secretul unui mariaj perfect

Cum a ajuns Puya să facă pasul cel mare alături de soția lui, Melinda[Sursa foto: Instagram]

Ce mesaj are Puya pentru bărbații care nu respectă femeile

De asemenea, Puya a simțit să transmită un mesaj pentru toți bărbații, susținând că fiecare dintre ei trebuie să respecte femeile adevărate și să nu se mai plângă atunci când au doar relații de scurtă durată cu partenere neserioase, deoarece chiar aceștia le aleg. Mai mult decât atât, rapperul a precizat că, în momentul în care un bărbat alege o fată cu o reputație mai puțin bună, cele cuminți cad într-o umbră.

„Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate, femeile în care cred, pentru că toată lumea se plânge de femeile ușoare. Păi dacă le bagi doar pe alea în seamă, celelalte cad într-o umbră. Pe de-o parte, toți bărbații se plâng, dar nici nu acordă respectul necesar, se plictisesc foarte repede”, a mai spus vedeta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Melinda Gărdescu, soția lui Puya. „Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat."

Cum a ajuns Puya să facă pasul cel mare alături de soția lui, Melinda[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies