„Ar fi undeva la 50.000 euro.” Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință

„Ar fi undeva la 50.000 euro.” Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință
„Ar fi undeva la 50.000 euro.” Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință

În momentul actual, Anda Adam este într-un real conflict cu proprietarii casei în care s-a stabilit în ultimii ani. În vara lui 2022, ea a fost informată că trebuie să evacueze locuința în care a trăit o perioadă lungă din viața ei.

Din cauza faptului că locuința nu era a ei, ea nu a avut de ales și a acceptat situația, dar a început un război cu cei care dețin acea casă.

Citește și: Cine este Ovidiu Buta. „În job-ul meu am început să fac lucruri mari după mult timp. Fotograful te aduce la job-uri întotdeauna!”

Anda Adam își dorește despăgubiri

Anda Adam a decis să facă acest conflict public, deoarece nu s-a înțeles cu proprietarii deloc. Artista le-a adus acuze destul de grave, iar din acest motiv ei au vrut să depună o plângere pe numele Andei.

În momentul actual, vedeta cere despăgubiri în fața instanței de judecată în valoare de 50.000 de euro. Adrian Cuculis a mărturisit care sunt pretențiile financiare pe care le solicită artista și sunt foarte mari.

El este de părere că ea își dorește să primească înapoi toți banii pe care i-a investit în casă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință
Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat avocatul despre acest caz

Adrian Cuculis a declarat că vedeta încearcă să își recupereze acele cheltuieli pe care le-a făcut în interiorul imobilului, al cărui proprietar nu era la momentul când a făcut toate acele cheltuieli.

Avocatul consideră că dacă ar fi să ne luăm după taxa de timbru pe care a stabilit-o în instanța de judecată și care depășește 6.000 de lei, probabil ca pretențiile artistei de acum ajung la 50.000 de euro.

„Probabil că vorbim despre aceeași acțiune pe care a făcut-o Anda Adam în urmă cu vreo două luni, când tot din culpa ei, respectiv pentru că nu a timbrat cererea de chemare în judecată, deși avea niște pretenții foarte mari, s-a anulat.

Acum încearcă, probabil, să recupereze acele cheltuieli pe care le-a făcut în interiorul imobilului, al cărui proprietar nu era la momentul când a făcut toate acele cheltuieli. Dacă ar fi să ne luăm după taxa de timbru pe care a stabilit-o instanța de judecată, respectiv care depășea 6.000 lei, probabil că pretențiile pe care Anda Adam le are acum, ar fi undeva la 50.000 euro.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, la un post de televiziune.

Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință
Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Niciodată nu am provocat frumusețea trucată.” Ce a spus Anda Adam, după ce a fost acuzată că își editează pozele



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

“Test de sarcină pozitiv!” Anda Adam și soțul ei au dat vestea cea mare!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies