Cand ai pofta de ardei umpluti, poti sa reinterprezi un pic reteta si sa o adaptezi cu ajutorul catorva ingrediente din bucataria mexicana. Incearca si tu aceasta reteta de ardei umpluti cu carne tocata de vita, fasole neagra, orez, rosii si multe condimente. Vei descoperi cat de gustosi sunt ardeii in aceasta combinatie de arome.
Ardei umpluti in stil mexican – Ingrediente (pentru 6 portii): 1 lingura ulei de masline, 230 g carne de vita, tocata, 2 lingurita praf de chilli, 2 lingurite chimion macinat, ½ lingurita sare, 250 g orez fiert sau 120 g orez nefiert, 230 g boabe fasole neagra (aprox. ½ conserva), scurse, 1 rosie mare, taiata felii, 6 ardei grasi verzi medii, 160 ml sos de rosii (sos marinara, pe care il folosesti de regula la spaghete), 160 ml apa, branza mozzarella, branza cheddar.
Mod de preparare: Preincalzesti cuptorul la foc mare. Incingi o tigaie si pui uleiul de masline. Imediat adaugi carnea tocata de vita si o calesti, amestecand constant, pana capata o culoare maronie si este bine patrunsa. Iei tigaia de pe foc, scurgi excesul de grasime, adaugi 1 lingurita de praf de chilli, 1 lingurita de chimion, ¼ lingurita sare si amesteci bine, ca sa se combine aromele.
Citeste continuarea aici.