Are 46 de ani, dar arată ca o puștoaică! Imagini WOW cu Ioana Lee!

Are 46 de ani, dar arată ca o puștoaică! Imagini WOW cu Ioana Lee!
Are 46 de ani, dar arată ca o puștoaică! Imagini WOW cu Ioana Lee!

Ioana Lee, românca devenită celebră după ce a fost căsătorită cu un aristocrat japonez și care, de ceva timp, s-a apucat să scrie, a ajuns la 46 de ani, dar, cu toate acestea, pare să aibă cel mult jumătate din vârsta din buletion.

De altfel, Ioana Lee este extrem de mândră de felul în care arată și nu se stieește să pozeze în ipostaze incendiare.

Citeste si: Ce are în comun Ioana Lee cu divele Geri Halliwell şi Selma Blair! Le leagă un detaliu misterios!

Citeste si: Ioana Lee arata perfect in bikini! Scriitoarea are 45 de ani! Foto

Citeste si: Ioana, tanara din Romania care fusese maritata cu un print japonez, s-a reintalnit cu fostul partener dupa 15 ani! "Mi-a spus ca..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Din acest motiv, de curâsnd, Ioana Lee a realizat o ședință foto în care, purtând costume de baie minuscule, demonstrând că formele pe care le are sunt, în ciuda vârstei, extrem de tonificate.

De altfel, ședința foto, din care WOWbiz.ro va prezenta imagini needitate, a fost făcută pentru a-și promova noua ei carte, Ioana Lee luând decizia să își scrie secretele cu privire la felul în care arată. Iar din imagini se poate observa că Ioana Lee ar putea fi, și acum, manechin, mai ales că la o înălțime de 1,70 m, are 50 de kilograme și dimensiunile 89-59-89. Mai exact, peste câteva zile, Ioana lee își va lansa cartea "10 Secrete Japoneze pentru o viaţă mai bună", în care va explica cum a reușit să se păstreze la vârsta de 46 de ani
cu o siluetă de fotomodel.

  1. Nu fumez, nu beau alcool.
  2. Fac mult sport
  3. Pierd nopțile rar (doar ca să scriu)
  4. Mănânc foarte des, cam de 5-6 ori pe zi, dar porții foarte mici.
  5. Nu consum deloc carne de porc sau de vită.
  6. Mănânc dulciuri foarte rar sau doar atunci când vin în România
  7. Ca să păcălesc pofta de dulciuri, mănânc fructe, foarte multe afine, căpșuni și banane
  8. Beau aproximativ 3-4 litri de apă pe zi. 
  9. Dimineața prefer fulgi de ovăz cu afine, nuci, scorțișoară și miere de albine
  10. In timpul zilei, mănânc legume precum broccoli, morcovi, salată de roșii cu castravete și brânză degresată sau avocado.
  11. Mănânc doar carne de pește, somon, ton, talapia, iar din carnea de pui prefer doar pulpele și pieptul la cuptor.
  12. Nu mă antrenez zilnic, dar de 3 ori pe săptămână am antrenamente cu instructor de fitness.
  13. După antrenamente, imediat beau un smoothie cu pudră de proteină, colagen, lapte de alune, avocado, spanac, pătrunjel, kiwi, o linguriță de ulei de măsline și una cu miere de albine.
  14. Nu beau doar apă plată, beau și multă apă cu lămâie care ajută la eliminarea grăsimilor care se tot încăpățânează să se adune pe abdomen
  15. Împotriva balonării, care se întâmplă des după 40 de ani, indiferent de cât de sănătos aș mânca, iau un medicament natural pe care îl cumpăr din România și îl dau și prietenelor mele din SUA).
    Și/sau cărbune pe care iarăși l-am găsit doar în România.
  16. Nu fac excese de nici un fel
  17. Antrenamentele mele de fitness sunt foarte dure
  18. Înaintea şi după antrenamente, mă pregătesc fizic și mental
  19. Nu uit să îmi hrănesc sufletul pe partea spirituală.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ioana Lee, căsătorită cu un aristocrat japonez

Ioana Lee este cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare românce stabilite în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, ea a ajuns celebră nu datorită calităților sale fizice de invidiat, ci în principal în urmă cărților sale autobiografice pe care le-a scris de-a lungul anilor, în care a dezvăluit relațiile ei amoroase, inclusiv căsătoria cu un aristocrat japonez.

”Am discutat câte în luna și-n stele și așa am ajuns să-i vorbesc despre admirația mea pentru cultură japoneză și mai ales pentru filozoful japonez Inazō Nitobe, celebrul autor al Codului Samurailor – Bushido. Ken a zâmbit și mi-a spus, cu un calm incredibil, că nu este nimeni altul decât străbunicul sau. Însă eu pur și simplu am crezut că râde de mine și am pus, brusc, capăt întâlnirii. Surpriză! A două zi am primit un telefon de la un oficial al ambasadei Japoniei: mi s-a spus că prințul a fost insultat de plecarea mea inopinată. În ce poveste aterizasem? Și ce fel de final urmă să aibă? Acesta era purul adevăr ‒ Ken nu mințise niciodată cu privire la rădăcinile sale nobile. Se trăgea dintr-o veche familie de aristocrați niponi care își avea începuturile într-un shogunat al secolului al XII-lea. Până la urmă ne-am apropiat din nou și nu a trecut mult timp până să ne dăm seama că aveam sentimente puternice unul pentru celălalt, care treceau dincolo de pragul prieteniei. Ken era un amestec irezistibil de inteligență și frumusețe. Era muzicolog și, la momentul acela, singurul japonez din lume care-și luase doctoratul în opera lui George Enescu. Însă aborda cu entuziasm și pictura, biologia, arhitectura, așa că discuțiile noastre erau dintre cele mai erudite și pline de miez”, a dezvăluit Ioana.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies