Are 81 de ani dar arata cu 30 de ani mai tanara! Iata care este secretul ei!

Are 81 de ani dar arata cu 30 de ani mai tanara! Iata care este secretul ei!
Are 81 de ani dar arata cu 30 de ani mai tanara! Iata care este secretul ei!

Nina Snelling are 81 de ani, insa de multe ori, nu i se da decat 50 de ani. Nu si-a vopsit niciodata parul dar nu are niciun fir alb si nu si-a facut nicio operatie estetica, dar tenul ei nu arata ca al unei femei de 80 de ani.

”Am 81 de ani dar corpul meu este in stare buna de functionare si aproape la fel de suplu si flexibil ca in tinerete. Nu am avut niciodata probleme grave de sanatate si majoritatea oamenilor nu imi dau mai mult de 50-60 de ani”, a spus Nina.

Octogenara a spus ca pana si medicul e uimit de cum arata pentru varsta ei si ii spune care tensiunea arteriala la fel ca a unei tinere de 24 de ani.

”Inca mai am parte de atentia barbatilor. Intr-o zi un barbat la vreo 50 de ani mi-a cerut o intalnire. L-am refuzat dar m-am simtit flatata de invitatia lui”

Nina spune cu mandrie ca singurele lucruri care s-au schimbat la corpul ei odata cu varsta sunt abdomenul, care s-a marit si cateva riduri pe maini care sunt insa usor de acoperit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Care este secretul?

”Mi-am pus de multe ori intrebarea

asta. M-am gandit si ca poate am gena tineretii, mai ales ca de curand oamenii de stiinta au descoperit-o. Tatal meu a murit la 94 de ani si a fost un om incredibil. De la el mostenesc ochii albastri. Era foarte inteligent si foarte atragator, iar oamenii imi spun ca sunt exact ca el. Din pacate, mama a murit subit la doar 54 de ani”, a adaugat femeia.

Nina crede insa ca adevaratul ei secret este starea civila. ”Am avut cinci cereri de casatorie, insa nu am acceptat niciuna. E simplu, singura sunt mai fericita. Faptul ca am evitat stresul pe care il aduce casnicia cred ca m-a ajutat sa ma mentin tanara. Am cunostinte care nu pot face absolut nimic fara sa ceara permisiunea partenerului de cuplu. Eu nu as putea accepta asa ceva”.

Nina Snelling spune ca stresul e principalul motiv de imbatranire. Desi nu a fost niciodata casatorita, ea are o fiica de 53 de ani. A crescut-o singura pentru ca tatal ei nu a fost barbatul potrivit. ”Nu spun ca viata e usoara pentru o mama singura si stiu ca un mariaj fericit si o viata stabila poate fi un inceput de viata ideal pentru un copil, dar exista mai multe moduri sa cresti un copil”.

Nina nu neaga totusi ca exista si cupluri fericite si ca exista o gramada de motive ca sa te casatoresti, insa ea e fericita singura.

”Nu sunt insa genul de femeie singura care isi petrece timpul in saloane de infrumusetare. Eu sunt dovada vie ca nu trebuie sa ai bani ca sa te ingrijesti si sa te mentii tanara. Pensia mea abia acopera nevoile de baza, asa ca nu imi permit sa arunc banii pe ferestra.

Merg la coafor o data pe an sa imi tund varfurile si sa-mi fac suvite”.

Cand vine vorba despre ritualul sau de frumusete, octogenara spune ca nu se spala pe fata pentru ca apa ii usuca tenul ci foloseste o crema demachianta inainte de culcare si la trezire. Dimineata ia micul dejun apoi aplica o crema hidratanta.
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies