Are 85 de ani si e model. Un aliment ieftin pe care il consuma des a ajutat-o sa se mentina tanara

Are 85 de ani si e model. Un aliment ieftin pe care il consuma des a ajutat-o sa se mentina tanara
Are 85 de ani si e model. Un aliment ieftin pe care il consuma des a ajutat-o sa se mentina tanara

Carmen Dell’Orefice are 85 de ani şi încă apare în diverse prezentări sau campanii de modă. Secretele longevităţii sale sunt destul de accesibile oricui.

“Îmi hidratez pielea cu orice îmi vine în mână, dar nimic folosit pe exterior nu o să facă vreo diferenţă dacă nu ai grijă de interior. Beau apă cu lămâie în fiecare dimineaţă şi mănânc foarte mult iaurt probiotic”, a mai dezvăluit vedeta.

De asemenea, are grijă să folosească machiaj foarte puţin, iar atunci când şedinţele foto sau apariţiile publice nu sunt în programul ei, îşi menajează total tenul.

„Un pic de mascara, puţin ruj şi, din păcate, ceva mai mult fond de ten este tot ce aplic pe faţa mea într-o zi de muncă"

Citeste mai mult pe Doctorul Zilei.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Greseli pe care le faci cand aplici fondul de ten

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies