Are aproape 50 de ani și arată AȘA! Imagini WOW cu Dana Săvuică

Are aproape 50 de ani și arată AȘA! Imagini WOW cu Dana Săvuică
Are aproape 50 de ani și arată AȘA! Imagini WOW cu Dana Săvuică

Dana Săvuică este una dintre cele mai cunoscute personaje feminine ale showbiz-ului românesc, ea putând să se laude cu o carieră de model începută cu decenii în urmă.

Ajunsă la aproape 50 de ani, Dana Săvuică nu are niciun motiv să fie inhibată în momentul în care ajunge la plajă...

Citeste si: Fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat la Ministerul Mediului! Vezi ce salariu uriaş are Iulia, care este consilier!

Citeste si: Dana Savuica este depresiva! Celebrul fotomodel dezvaluie: “Nu-mi vine sa mai ies din casa sau stau cu nasul in perna, plangandu-mi de mila”

Citeste si: Dana Savuica este depresiva

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pasionată de sport și atentă la dietă, Dana Săvuică pare să fie, și acum, unul dintre fotomodelele de la noi din țară. Nu de altceva, dar, la plajă, în imaginile pe care le postat pe conturile ei de socializare, Dana Săvuică pare să aibă cel mult jumătate din vârsta pe care o arată buletinul.

Cu picioarele bine tonifiate, cu un bust surprinzător de ferm, Dana Săvuică nu a fost nicio secundă inhibată în a poza pe plajele din Grecia într-un costum de baie suficient de mic pentru a atrage toate privirile bărbaților din preajmă. Și, bine înțeles, invidia femeilor care ia-u văzut fotografiiole cu pricina, cu atât mai mult cu cât Dana Săvuică împlinește, peste doar câteva luni, 50 de ani, dar arată mai bine ca unele modele care sunt la capătul carierei lor, deși nu au jumătate din vârsta blondinei.

De altfel, de-a lungul timpului, indiferent că avea 20 sau 40 de ani, Dana Săvuică nu a fost deloc inhibată, ea fiind surprinsă și de paparazzii WOWbiz.ro, cu ceva timp în urmă, la plajă, dar fără sutien, ipostaze în care, la deschiderea Playboy în România, pozase cu maximă încredere.

Dana Săvuică a divorțat după 25 de ani de mariaj

Dana Savuica a divorțat în urma cu mai bine de trei ani, după o căsnicie de 25 de ani care era considerată un adevărat model pentru showbiz. Ei bine, în spatele imaginii mariajului perfect se ascundeau probleme de nedepășit, așa că fostul model și partenerul ei de viață de la acea vreme au hotărât să o ia pe căi separate, respectându-se însă reciproc, Dana Săvuică preferând să fie cât mai discretă în acea perioadă.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies