Are coronavirus! Vedeta a dezvăluit cum se simte: „Sunt împreună cu familia”

Dragoș Bucur are coronavirus
Dragoș Bucur are coronavirus

Prezentatorul TV a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. În ce stare se află acum și ce i-au recomandat medicii.

Vești cumplite pentru fanii uneia dintre cele mai populare emisiuni din România. Prezentatorul Dragoș Bucur a primit o veste teribilă, în urmă cu puțin timp.

Dragoș Bucur are coronavirus și a fost testat pozitiv în urmă cu puțin timp, iar filmările pentru emisiunea pe care o prezintă au fost suspendate termporar.

În plus, producătorii reality-show-ului au anunțat că toată echipa de producție, dar și arhitecții designerii să intre în autoizolare până la aflarea testelor pentru COVID-19.

Citeste si: Dana Nalbaru, despre viata in patru: "Mi se pare ireal. Este un vis implinit"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Atât starea lui de sănătate cât și a membrilor familiei sale este bună.

Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV.

Cum se simte Dragoș Bucur

Dragoș Bucur are coronavirus
Dragoș Bucur, infectat cu coronavirus[Sursa foto: Facebook]

Imediat după ce a fost depistat cu coronavirus, Dragoș Bucur a dezvăluit care este starea sa de sănătatea și a familiei sale.

Potrivit acestuia, el și familia sa sunt bine, iar momentan se află împreună cu soția, Dana Nălbaru, și copiii săi.

Citeste si: De ce boală suferă Dragoș Bucur. E dependent de un aparat!


„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație.

Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri”, a spus actorul Dragos Bucur.

Dragoș Bucur suferă de diabet

În urmă cu câțiva ani, Dragoș Bucur a recunoscut că suferă de diabet și este insulino-dependent, fapt care i-a îngrijorat pe fani, mai ales că bolnavii de diabet pot dezvolta forme mai grave ale cumplitului virus.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Baietelul de trei ani al Danei Nalbaru face adunari, scaderi si inmultiri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies