„Are diamante, este o rochie făcută din dantelă fină, adusă de la Paris. A fost mai transparentă, dar a purtat pe dedesubt pantaloni scurți” Cât a costat rochia de mireasă a Mariei Constantin

„Are diamante, este o rochie făcută din dantelă fină, adusă de la Paris. A fost mai transparentă, dar a purtat pe dedesubt pantaloni scurți” Cât a costat rochia de mireasă a Mariei Constantin
„Are diamante, este o rochie făcută din dantelă fină, adusă de la Paris. A fost mai transparentă, dar a purtat pe dedesubt pantaloni scurți” Cât a costat rochia de mireasă a Mariei Constantin

Designerul care s-a ocupat de rochia de mireasă a Mariei Constantin a făcut declarații cu privire la prețul piperat al acesteia.

Maria Constantin și Robert Stoica au devenit soț și soție în urmă cu aproape o săptămână. Cei doi au făcut atât cununia civilă, cât și cea religioasă, iar petrecerea de nuntă a avut loc vineri, 4 august. Evenimentul a fost unul foarte luxos în cadrul căruia au fost prezente nume importante din showbizul românesc, iar mirii au strălucit la propriu.

Maria Constantin a purtat o rochie făcută pe comandă, cu diamante optând pentru un model foarte îndrăzneț.

La rândul său, Robert Stoica s-a conformat tematicii nunții și a ales să îmbrace în ziua cea mare un costum alb făcut de Adina Buzatu.

Maria Constantin, rochie de mireasă de mii de euro

Citește și: „Nu știu câți bani avem în casă. Chiar nu știu și nu mă interesează. Eu trăiesc momentul. Sunt fericită astăzi.” Ce a mărturisit Maria Constantin despre soțul ei, la puțin timp după ce s-au căsătorit

Cât a costat rochia de mireasă a Mariei Constantin

Maria Constantin a atras toate privirile atunci când și-a făcut apariția într-o rochie albă, din dantelă, cu diamante, decoltată în partea din spate și transparentă în partea de jos. Vedeta a strălucit la brațul partenerului său într-una dintre cele mai importante zile din viața sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ulterior, designerul care s-a ocupat de rochia artistei a dezvăluit prețul exorbitant la care poate ajunge o astfel de creație. Potrivit spuselor sale, rochia Mariei Constantin a costat nici mai mult, nici mai puțin de 9.000 de euro.

Are diamante, este o rochie făcută din dantelă fină, adusă de la Paris, am stabilit oarecum modelul de dinainte de a fi în relație cu Robert, a ales această rochie în urmă cu 5 ani și jumătate, când nu avea implant mamar.

Ulterior, am modificat partea din față, era bine ancorată acolo. Maria a slăbit cam două kilograme și a fost puțin lejeră pe ea. O rochiță de acest gen costă 9.000 de euro, dar, dacă excludem diamantele, dacă le înlocuim cu pietre semiprețioase, ajunge la vreo 3.000 de euro. Ne-am dorit să fie ușor transparentă, nu genul clasic, cum poartă miresele. Neavând cununia religioasă în aceeași zi își permitea la party un model îndrăzneț.
Rochia a fost mai transparentă, dar Maria a purtat, pe dedesubt, un fel de pantaloni scurți, realizați din voal de mătase .”, a declarat Florin Burescu pentru playtech.ro.

Rochia de mii de euro a Mariei Constantin, criticată de internauți

Citește și: „Nu aveam cum să facem și petrecere. Aceasta a fost singura zi liberă liberă până spre seară.” Ce a făcut Maria Constantin, chiar în noaptea nunții

Cât a costat rochia de mireasă a Mariei Constantin

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După ce s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Maria Constantin a dorit să împărtășească cu urmăritorii săi din mediul online fericirea pe care o trăiește.

Astfel, artista a postat pe pagina sa de Instagram o câteva imagini de la marele eveniment.

Cu toate acestea, chiar dacă majoritatea internauților le-au adresat mirilor felicitări, au existat și câteva persoane care au criticat alegerea vestimentară a miresei.

„Rochia foarte urâtă, sa fiți fericiți!/ Ginerică a fost superb … cât despre mireasă nu pot spune același lucru despre rochia ei … sincer aveam mai multe așteptări de la ea, adică am crezut că va fi mult mai elegantă”, au fost câteva comentarii pe care Maria Constantin le-a primit la postările sale.  



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Când e vorba de deciziile importante, le ia bărbatul de fiecare dată. Eu am ultimul cuvânt” Cătălin Moroșanu, declarații surprinzătoare despre viața de familie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies