„Are Dumnezeu planurile.” Oana Roman, împăcare cu Marius Elisei?! Ce a declarat vedeta despre o posibilă relație

„Are Dumnezeu planurile.” Oana Roman, împăcare cu Marius Elisei?! Ce a declarat vedeta despre o posibilă relație
„Are Dumnezeu planurile.” Oana Roman, împăcare cu Marius Elisei?! Ce a declarat vedeta despre o posibilă relație

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete și are o comunitate destul de mare de persoane care o urmăresc. Ea este destul de activă pe rețelele de socializare, unde vorbește despre diferite subiecte și își dă cu părerea despre anumite aspecte.

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o poveste frumoasă de iubire, iar rodul acesteia a fost fiica lor, pe care o iubesc necondiționat. Chiar dacă au trăit ani buni împreună, au decis că cel mai bine este să meargă pe drumuri diferite.

Se mai gândește Oana Roman la o împăcare cu Marius Elisei?!

Oana Roman este activă pe rețelele de socializare, iar în urmă cu puțin timp, un internaut a întrebat-o dacă se mai gândește la o împăcare cu fostul ei partener, dar și dacă are în plan să își

refacă viața amoroasă.

„Nu cred că am lăsat vreo secundă impresia că mă gândesc sau îmi doresc vreo împăcare. Cât despre viața sentimentală, îmi este foarte bine așa. Singură. Ce va fi în viitor nu știu și nici nu îmi fac planuri. Are Dumnezeu planurile Lui", a fost răspunsul pe care Oana Roman l-a oferit pe rețelele de socializare.

Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit ce își dorește cel mai mult de la cel cu care a avut o relație lungă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Pentru mine, cel mai mult contează ca el să se vadă cu Isa și să aibă cu ea o relație bună. Și cu mine, să fim civilizați și normali la cap”, a spus vedeta, în cadrul unui interviu.

 Ce a declarat vedeta despre o posibilă relație
Ce a declarat vedeta despre o posibilă relație[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman, despre operația pe care a decis să o facă

Oana Roman își dorește să facă diferite schimbări, iar în următoarea perioadă își va face o intervenție chirurgicală pe care o amână de mai mult timp. Este vorba despre o operație de abdominoplastie pe care își dorește să o facă în această primăvară.

„Plec la spital. Mă duc pentru a face un rând de analize de sânge și ecografie abdominală.

Pentru că eu fac analize de două ori pe an și mă pregătesc să fac totuși acea operație de abdominoplastie pe care o tot amân de câțiva ani și pe care sper s-o fac în această primăvară.'', a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

 Ce a declarat vedeta despre o posibilă relație
Ce a declarat vedeta despre o posibilă relație[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Am fost la mama și acum plec spre casă.” De ce Oana Roman nu își duce acasă mama. Ce a pățit fosta soție a lui Petre Roman

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies