Margherita de la Clejani a trecut printr-un moment foarte dificil, după ce a fost înjunghiată în plină stradă. Artista se plimba pe străzile din București când dintr-odată un bărbat, care era pe o trotinetă, a atacat-o, iar aceasta a fost dusă de urgență la spital. Ce a spus un psiholog despre comportamentul pe care l-a prezentat atacatorul.
Psihologii au ajuns la concluzia că bărbatul de pe trotineta electrică care a atacat-o pe Margherita de la Clejani are probleme erotice pe care nu le poate controla.
Ce a spus Viorica de la Clejani
În acea zi bărbatul a atacat două persoane, una era o adolescentă, în vârstă de 17 ani, iar cealaltă Margherita de la Clejani. Psihologii au ajuns la concluzia că acest individ se luptă cu anumite probleme erotice pe care nu le poate gestiona. Margherita de la Clejani a ajuns la spital, dar nu își dorește sub nicio formă să fie internată. În momentul actual, dă declarații poliției despre bărbatul care a atacat-o.
Viorica de la Clejani a spus despre fiica ei că este bine și că acum este la Poliție. Artista nu își dorește să mai audă de presă, deoarece oamenii i-au mediatizat atât de mult copiii, încât au ajuns să fie recunoscuți pe stradă.
”Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toată planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune”, a spus Viorica de la Clejani pentru Playtech.ro.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Jeni Chiriac a interpretat gestul atacatorului
Psihologul Jeni Chiriac a interpretat gestul atactorului și este de părere că are o problemă de natură erotică pe care nu o poate gestiona.
“Înseamnă că are anumite pulsiuni erotice pe care nu și le poate gestiona. E clar că are probleme legate de asumarea responsabilității. Pentru că unii dintre noi îi găsim pe ceilalți vinovați, proiectăm în exteriorul nostru responsabilitatea de a ne fi satisfăcute nevoile”, a
De asemenea, psihologul susține că acest comportament atrage atenția imediat și poate fi copiat cu ușurință și de către alți oameni.
“Comportamentele de genul acesta pot să apară foarte ușor. În situațiile acestea, pot exista riscuri pe viitor ca multe persoane, sau mulți tineri să procedeze în felul acesta doar de “fun”. Doar pentru că pot, doar pentru că nu li se poate întâmpla ceva, imaginându-și în astfel de contexte, anonimatul și repeziciunea cu care fac anumite lucruri îi protejează”, a mai spus psihologul.