„Are seiful ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine.” Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei sale! Sofia are propria sa colecție cu bijuterii!

„Are seiful ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine.” Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei sale! Sofia are propria sa colecție cu bijuterii!
„Are seiful ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine.” Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei sale! Sofia are propria sa colecție cu bijuterii!

Bianca Drăgușanu a vorbit despre pasiunea sa pentru bijuterii. Fiica vedetei îi calcă deja pe urme mamei sale!

Bianca Drăgușanu este una dintre divele showbizului românesc, care de-a lungul timpului a învățat să își depășească foarte mult condiția socială, ajungând în punctul în care poate să își permită orice își dorește.

Astfel, nu este niciun secret pentru nimeni faptul că vedeta este o iubitoare a luxului, a pantofilor și genților de firmă, dar și a bijuteriilor.

”Nu sunt „regina diamantelor”.

Am și eu acolo câteva. Dar nu mai poate nimeni să vină cu vreun fals la mine, îl recunosc de la distanță. Nu poți să mă fraierești. Nici la diamante, nici la poșete, nici la accesorii, nici la pantofi. De la distanță le recunosc”, a spus Bianca Drăgușanu, conform  Ego.ro.

Bianca Drăgușanu nu renunță la nicio bijuterie

Citește și: „Nu m-am împrumutat în viața mea la nimeni, nu am depins în viața mea de nimeni financiar.” Ce sumă câștigă Bianca Drăgușanu pentru a avea o viață de vis

Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei sale! Sofia are propria sa colecție cu bijuterii!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Blondina se laudă cu o colecție impresionantă de diamante și investește în continuare în acestea, considerând că bijuteriile reprezintă cea mai bună investiție.

„Nu dau nicio bijuterie. Mi se pare că bijuteriile sunt cea mai bună investiție pe care poate să o facă o femeie.

Nu mai am niciun gablonț în casă. Pe toate le-am făcut cadou. Toate pleurile aurii, argintii și cu pietricele și sclipici le-am făcut cadou la cunoștințele mele. Le-am dat la pachet pungi întregi, grămezi de strălucitoare, chestii multe.”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unui interviu pentru Ego.

Fiica Biancăi Drăgușanu și-a întrecut mama

Citește și: „O să fiu o mamă devotată și iubitoare în continuare.” Bianca Drăgușanu a vorbit despre al doilea copil

Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei sale! Sofia are propria sa colecție cu bijuterii!

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Bianca Drăgușanu este o femeie împlinită atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Vedeta este fericita mămică a unei fetițe pe nume Sofia.

Astfel, toată atenția familiei este concentrată asupra micuței, care este fără doar și poate răsfățata mamei și a tatălui.

De aceea, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a ajuns la vârsta de 7 ani să aibă o colecție impresionantă de bijuterii. Mai mult decât atât, diva a povestit că fiica sa chiar o întrece la capitolul bogăție, având o colecție mai mare de bijuterii decât mama sa.

”Are seiful ei, cu bijuteriile ei, pe care le-a tot primit, pe care le-am cumpărat eu, bunica, tati. Are bijuteriile ei de când era mică. Unele nu îi mai sunt bune, dar o să le schimb sau o să le modific. Are și ea bijuteriile ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine primite.”,  a mai spus diva.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Femeia pe care nu am putut să o uit. Cred că există șanse să reînnodăm relația. Ar mai exista o șansă pentru relația noastră!” Irinel Columbeanu, declarații controversate despre fosta iubită!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies