„Are un mormânt înghesuit pe care au crescut multe buruieni” Gică Petrescu a fost uitat la 17 ani de când a trecut în neființă

„Are un mormânt înghesuit pe care au crescut multe buruieni” Gică Petrescu a fost uitat la 17 ani de când a trecut în neființă
„Are un mormânt înghesuit pe care au crescut multe buruieni” Gică Petrescu a fost uitat la 17 ani de când a trecut în neființă

Gică Petrescu s-a stins din viață în urmă cu 17 ani, iar de atunci și până în prezent, mulți prieteni l-au uitat, mormântul său arătând într-o stare deplorabilă.

Gică Petrescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți compozitori și cântăreți de muzică ușoară, de petrecere și populară de la noi din țară. Cu o carieră de peste 70 de ani în industria muzicală, artistul s-a bucurat de aprecierea publicului românesc, pe care l-a încântat adesea cu creațiile sale. Din păcate, Gică Petrescu s-a stins din viață în urmă cu 17 ani, iar de atunci și până în prezent, pare că toți cei care l-au îndrăgit la un moment dat l-au dat uitării.

Prietenul său, cântărețul Vasile Topârceanu a vorbit în cadrul unui interviu pentru FANATIK despre adevăratul motiv pentru care mormântul lui Gică Petrescu se află în paragină.

Gică Petrescu a fost caracterizat ca fiind un „singuratic”

Citește și: ”Mai aud că se tot laudă unul și altul că au fost la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu!" Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri despre Maria Ciobanu. Cine era solicitat la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

 Gică Petrescu a fost uitat la 17 ani de când a trecut în neființă
Gică Petrescu a fost uitat la 17 ani de când a trecut în neființă[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Deși de-a lungul vieții, Gică Petrescu a fost înconjurat de oameni care îi apreciau, Vasile Topârceanu în caracterizează pe prietenul său ca fiind un singuratic. Gică Petrescu a fost căsătorit cu Cezariana Moldoveanu, singura lui dragoste, care din păcate s-a stins din viață din viață, lăsându-l pe artist singur după 34 de ani pe care i-au petrecut împreună.

Cei doi nu au avut copii, iar Gică Petrescu a fost dărâmat de vestea morții soției sale.

„A fost un singuratic, nu avea familie, nu avea pe nimeni. Mai ales după ce a murit soția lui. După moartea soției lui era terminat, dărâmat. Fiind cel mai tânăr m-au pus să stau, de dimineața până seara, după el. Mergeam împreună la masă, îmi povestea întâmplări din viața lui.

Așa ne-am atașat unul de altul.”,
își amintește Vasile Topârceanu.

Mormântul lui Gică Petrescu este în paragină

Citește și: „Are ce îi trebuie acolo! Are o pensie frumoasă!” Elena Merișoreanu a făcut declarații despre viața Mariei Ciobanu în America

Mormântul lui Gică Petrescu este în paragină
Mormântul lui Gică Petrescu este în paragină[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Vasile Topârceanu a fost de curând la mormântul vechiului său prieten pentru a-i face un parastas. Din păcate, a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a văzut că pe mormântul îndrăgitului artist au început să crească buruienile.

„Chiar dacă a fost însurat cu Cezarina, maestrul Gică Petrescu nu a avut copii. Era foarte interiorizat, nu puteai să-l vizitezi sau să-l chemi în vizită, nu venea.

Era un singuratic, dar, la spectacole, era deosebit de prietenos. Săptămâna trecută i-am făcut un parastas, primul de când a murit. Mi-a părut rău când am văzut că are un mormânt înghesuit, pe care au crescut multe buruieni. Nu se duce nimeni la el. După ce ne-am dus să-i facem parastas am simțit o ușurare.”,  a povestit Vasile Topârceanu pentru sursa mai sus menționată.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Să vă jupoaie” Mira și Levi s-au trezit cu hoții în propria curte! Ce decizie a luat artista imediat după incident

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Ana Morodan, despre viața din mediul online și munca depusă pentru toate lucrurile obținute. „Se uită cu invidie. Viața e făcută din triumfuri și eșecuri.”

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies