Are un stil vestimentar aparte si aduce in Romania un sound fresh! Afla cine este Rolla Sparks

Are un stil vestimentar aparte si aduce in Romania un sound fresh! Afla cine este Rolla Sparks
Are un stil vestimentar aparte si aduce in Romania un sound fresh! Afla cine este Rolla Sparks

Citeste un interviu cu o artista recent lansata pe piata muzicala romaneasca, dar care datorita imaginii si soundului diferit promite foarte multe!

1. Pentru cei care nu te cunosc, spune-ne cine este Rola Sparks?
Hey! Rolla Sparks este o artista noua pe piata muzicala din Romania care-si doreste inca de cand avea o varsta frageda sa faca muzica atat pentru sufletul ei cat si pentru toti iubitorii de muzica Trap, Hip-Hop si RnB. Cateva cuvinte despre mine: sunt o fire ambitioasa, pasionata intru totul de muzica, dans si arta.
Alaturi de echipa minunata din care fac parte: Lanoy Production si de managerul si impresarul meu Florin Nedelcu dorim sa aducem o viziune fresh asupra muzicii din Romania imbinand stilul de muzica traditional de aici cu cel occidental.
2. Ai un stil aparte, atat vestimentar cat si in materie de look? Ce te-a determinat sa il alegi?
Stilul vestimentar pe care il adopt este o combinatie intre stilul sport, urban si cel sexi.
Este un stil vestimentar comod dar care in acelasi timp iti permite sa scoti in evidenta trasaturile frumoase cu care am fost inzestrate fiecare dintre noi de la mama natura. Regulile acestui stil nu sunt deloc complicate si este un stil vestimentar tot mai des intalnit in Romania, deci accesibil tuturor tinerelor din ziua de azi.
3. Cat de importanta crezi ca este imaginea pentru un artist din Romania?
Imaginea artistilor din Romania avand in vedere faptul ca industria muzicala se indreapta intr-o directie extraordinar de buna trebuie si sunt convinsa ca este foarte bine
studiata si menita sa avantajeze si sa completeze stilul fiecarui artist.
Eu incerc sa imbin parerea stilistilor profesionisti cu a mea pentru ca rezultatul sa fie impecabil si pe gustul tuturor celor ce ma privesc si ma asculta.
In momentul in care urci pe scena ca artist trebuie ca atat prin muzica, prin show si prin look sa transmiti publicului multa caldura si energie pozitiva.
Fara sustinerea publicului nici unul dintre noi nu ar fi unde este in ziua de azi, asadar noi existam datorita lor si de aceea sa ii respectam din toate punctele de vedere.
4. Care este ritualul tau de frumusete din fiecare zi?
Ritualul meu de frumusete zilnic face parte de fapt dintr-un stil de viata sanatos atat psihic cat si fizic. Sportul, nutritia si grija fata de piele, par, unghii si dantura sunt aspecte de care tin cont cat de mult posibil.
Iubesc miscarea si confortul pe care aceasta mi le aduce, de aceea fac cel putin o ora de sport zilnic sub diferite forme:  innot, jogging sau tae bo.
Ma relaxeaza sa gatesc si incerc sa folosesc ingrediente cat mai naturale si proaspete, ador fructele si mixurile facute din acestea, legumele si pestele. In fiecare dimineata consum cel putin o lingura de miere si beau un fresh de portocale sau grepfruit pentru energie si vitalitate.
Un aliment ce nu-mi lipseste zilnic este proteina pe care o preiau din oua, carne de vita, pui sau peste. Ceaiul verde este de asemeni un aliment pe care il consum in fiecare zi.
Referitor la aspectul pielii, ma demachiez atat dimineata cat si seara, aplic crème si la cateva zile fac un peeling si aplic o masca de cele mai multe ori facuta din ingrediente naturale: ou, ulei de masline si miere pentru hidratare si mentinerea elasticitatii.
5. Ai parul blond. Cum reusesti sa il mentii sanatos si stralucitor?
Din pacate de-a lungul timpului am incercat sa testez rezistenta parului meu si l-am supus la diverse teste nu tocmai favorabile lui insa reusesc sa am o podoaba capilara care atrage atentia celor din jur in sensul pozitiv. Un sfat pentru toate adolescentele: iubiti-va parul si nu-l maltratati pentru ca desi nu constientizam pe moment, firul de par este un organism viu care trebuie protejat de factorii chimici.
6. Cand ai descoperit ca vrei sa faci muzica?
Am aceasta pasiune inca de cand eram mica si am devenit constienta cu adevarat  de ea in scoala generala.  Am studiat o perioada pianul si apoi mi-am dorit sa iau lectii de canto. Asa am realizat ca muzica este lucrul care ma implineste ca om si ma ajuta sa-mi exprim gandurile si trairile mai usor fata de cei din jurul meu.
7. Daca ai putea sa schimbi un lucru din viata ta, care ar fi acela?
Consider ca tot ceea ce mi s-a intamplat pana in ziua de azi m-au facut sa devin omul care sunt. Nu as schimba nici un lucru sau o decizie, chiar daca pe moment am considerat ca mai bine faceam altfel, pentru ca e clar ca exista un echilibru in Univers  care guverneaza toate actiunile si deciziile pe care le luam pentru a ne duce pe fiecare pe un anumit drum. Viata este cel mai frumos lucru din lume din punctul meu de vedere, de aceea trebuie sa o iubim si sa o traim la intensitate maxima. Toate incercarile si dezamagirile de moment ale acesteia au un singur scop: de a ne face mai puternici, mai intelepti si mai pregatiti pentru ceea ce urmeaza.
8. Ce ne pregatesti in viitor pe plan muzical? Colaborari, single-uri solo?
Impreuna cu echipa Lanoy Production din care fac parte artisti deosebit de talenati precum: F.Charm, Matteo, Ligia, Alama, Muneca, Oana Radu, Mike Diamondz, Lavinia, Anna Lesko  dar si de cei ce realizeaza exclusiv munca de productie a pieselor noastre: Karo, Radu, Mircea Pavilcu pregatim multe surprize pentru intraga piata muzicala din Romania.
Urmatorul meu single urmeaza sa se lanseze chiar luna aceasta si este o colaborare de care sunt foarte entuziasmata alaturi de un artist deosebit de talentat din Romania. Povestea piesei este o poveste de dragoste in care sunt sigura ca va veti regasi fiecare dintre voi. Este primul meu single in limba romana si chiar in cateva zile voi filma clipul acesteia.  Este o piesa facuta cu multa dragoste care sper sa ajunga in inimile tuturor celor ce citesc chiar acum acest articol.
9. Ai brand-uri preferate de haine si cosmetice? Care sunt acestea?
Nu am brand-uri preferate si incerc sa aleg de la fiecare brand de haine produse care sa se potriveasca nevoilor si necesitatilor mele. De cele mai multe ori tinutele mele de scena sunt facute de persoane specializate intr-un atelier de croitorie pentru a ca astfel sa cream idei originale.
Referitor la cosmetice, aleg intotdeauna produse de calitate care se muleaza pe tipologia tenului meu. Brand-ul preferat este MAC.
10. Care este cel mai mare vis al tau?
Cel mai mare vis al meu este exact ceea ce traiesc in momentul de fata si tin sa multumesc familiei, prietenilor,  echipei din care fac parte si managerului si impresarului meu Florin Nedelcu pentru toata sustinerea si pentru toate sfaturile pe care mi le-au oferit. De asemeni va multumesc voua pentru ca ma motivati si ma ambitionati ca in fiecare zi sa-mi traiesc visul mai departe alaturi de voi!
11. Ce sfaturi ai pentru domnisoarele care vor sa iti calce pe urme?
Sfatul meu pentru toate domnisoarele si tinerele care vor sa urmeze acest drum in viata este sa o faca in primul rand din pasiune, sa creada in ele cu adevarat, sa fie perseverente si disciplinate, si sa fie inzestrate cu rabdare pentru ca mai devreme sau mai tarziu isi vor vedea visul cu ochii asa cum mi-l vad eu chiar acum.
Fiti cu ochii pe revista Kfetele pentru a ne cunoaste mai bine!

1. Pentru cei care nu te cunosc, spune-ne cine este Rolla Sparks?

Hey! Rolla Sparks este o artista noua pe piata muzicala din Romania care-si doreste inca de cand avea o varsta frageda sa faca muzica atat pentru sufletul ei cat si pentru toti iubitorii de muzica Trap, Hip-Hop si RnB. Cateva cuvinte despre mine: sunt o fire ambitioasa, pasionata intru totul de muzica, dans si arta. Alaturi de echipa minunata din care fac parte: Lanoy Production si de managerul si impresarul meu Florin Nedelcu dorim sa aducem o viziune fresh asupra muzicii din Romania imbinand stilul de muzica traditional de aici cu cel occidental.

2. Ai un stil aparte, atat vestimentar cat si in materie de look? Ce te-a determinat sa il alegi?

Stilul vestimentar pe care il adopt este o combinatie intre stilul sport, urban si cel sexi. Este un stil vestimentar comod dar care in acelasi timp iti permite sa scoti in evidenta trasaturile frumoase cu care am fost inzestrate fiecare dintre noi de la mama natura. Regulile acestui stil nu sunt deloc complicate si este un stil vestimentar tot mai des intalnit in Romania, deci accesibil tuturor tinerelor din ziua de azi.

3. Cat de importanta crezi ca este imaginea pentru un artist din Romania?

Imaginea artistilor din Romania avand in vedere faptul ca industria muzicala se indreapta intr-o directie extraordinar de buna trebuie si sunt convinsa ca este foarte bine studiata si menita sa avantajeze si sa completeze stilul fiecarui artist. Eu incerc sa imbin parerea stilistilor profesionisti cu a mea pentru ca rezultatul sa fie impecabil si pe gustul tuturor celor ce ma privesc si ma asculta.In momentul in care urci pe scena ca artist trebuie ca atat prin muzica, prin show si prin look sa transmiti publicului multa caldura si energie pozitiva. Fara sustinerea publicului nici unul dintre noi nu ar fi unde este in ziua de azi, asadar noi existam datorita lor si de aceea sa ii respectam din toate punctele de vedere.

4. Care este ritualul tau de frumusete din fiecare zi?

Ritualul meu de frumusete zilnic face parte de fapt dintr-un stil de viata sanatos atat psihic cat si fizic. Sportul, nutritia si grija fata de piele, par, unghii si dantura sunt aspecte de care tin cont cat de mult posibil. Iubesc miscarea si confortul pe care aceasta mi le aduce, de aceea fac cel putin o ora de sport zilnic sub diferite forme: innot, jogging sau tae bo. Ma relaxeaza sa gatesc si incerc sa folosesc ingrediente cat mai naturale si proaspete, ador fructele si mixurile facute din acestea, legumele si pestele. In fiecare dimineata consum cel putin o lingura de miere si beau un fresh de portocale sau grepfruit pentru energie si vitalitate. Un aliment ce nu-mi lipseste zilnic este proteina pe care o preiau din oua, carne de vita, pui sau peste. Ceaiul verde este de asemeni un aliment pe care il consum in fiecare zi.Referitor la aspectul pielii, ma demachiez atat dimineata cat si seara, aplic crème si la cateva zile fac un peeling si aplic o masca de cele mai multe ori facuta din ingrediente naturale: ou, ulei de masline si miere pentru hidratare si mentinerea elasticitatii.

5. Ai parul blond. Cum reusesti sa il mentii sanatos si stralucitor?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Din pacate de-a lungul timpului am incercat sa testez rezistenta parului meu si l-am supus la diverse teste nu tocmai favorabile lui insa reusesc sa am o podoaba capilara care atrage atentia celor din jur in sensul pozitiv. Un sfat pentru toate adolescentele: iubiti-va parul si nu-l maltratati pentru ca desi nu constientizam pe moment, firul de par este un organism viu care trebuie protejat de factorii chimici.

6. Cand ai descoperit ca vrei sa faci muzica?

Am aceasta pasiune inca de cand eram mica si am devenit constienta cu adevarat  de ea in scoala generala.  Am studiat o perioada pianul si apoi mi-am dorit sa iau lectii de canto. Asa am realizat ca muzica este lucrul care ma implineste ca om si ma ajuta sa-mi exprim gandurile si trairile mai usor fata de cei din jurul meu.

7. Daca ai putea sa schimbi un lucru din viata ta, care ar fi acela?

Consider ca tot ceea ce mi s-a intamplat pana in ziua de azi m-au facut sa devin omul care sunt. Nu as schimba nici un lucru sau o decizie, chiar daca pe moment am considerat ca mai bine faceam altfel, pentru ca e clar ca exista un echilibru in Univers  care guverneaza toate actiunile si deciziile pe care le luam pentru a ne duce pe fiecare pe un anumit drum. Viata este cel mai frumos lucru din lume din punctul meu de vedere, de aceea trebuie sa o iubim si sa o traim la intensitate maxima. Toate incercarile si dezamagirile de moment ale acesteia au un singur scop: de a ne face mai puternici, mai intelepti si mai pregatiti pentru ceea ce urmeaza.

8. Ce ne pregatesti in viitor pe plan muzical? Colaborari, single-uri solo?

Impreuna cu echipa Lanoy Production din care fac parte artisti deosebit de talenati precum: F.Charm, Matteo, Ligia, Alama, Muneca, Oana Radu, Mike Diamondz, Lavinia, Anna Lesko  dar si de cei ce realizeaza exclusiv munca de productie a pieselor noastre: Karo, Radu, Mircea Pavilcu pregatim multe surprize pentru intraga piata muzicala din Romania. Urmatorul meu single urmeaza sa se lanseze chiar luna aceasta si este o colaborare de care sunt foarte entuziasmata alaturi de un artist deosebit de talentat din Romania. Povestea piesei este o poveste de dragoste in care sunt sigura ca va veti regasi fiecare dintre voi. Este primul meu single in limba romana si chiar in cateva zile voi filma clipul acesteia.  Este o piesa facuta cu multa dragoste care sper sa ajunga in inimile tuturor celor ce citesc chiar acum acest articol.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

9. Ai brand-uri preferate de haine si cosmetice? Care sunt acestea?

Nu am brand-uri preferate si incerc sa aleg de la fiecare brand de haine produse care sa se potriveasca nevoilor si necesitatilor mele. De cele mai multe ori tinutele mele de scena sunt facute de persoane specializate intr-un atelier de croitorie pentru a ca astfel sa cream idei originale. Referitor la cosmetice, aleg intotdeauna produse de calitate care se muleaza pe tipologia tenului meu. Brand-ul preferat este MAC.

10. Care este cel mai mare vis al tau?

Cel mai mare vis al meu este exact ceea ce traiesc in momentul de fata si tin sa multumesc familiei, prietenilor,  echipei din care fac parte si managerului si impresarului meu Florin Nedelcu pentru toata sustinerea si pentru toate sfaturile pe care mi le-au oferit. De asemeni va multumesc voua pentru ca ma motivati si ma ambitionati ca in fiecare zi sa-mi traiesc visul mai departe alaturi de voi!

11. Ce sfaturi ai pentru domnisoarele care vor sa iti calce pe urme?

Sfatul meu pentru toate domnisoarele si tinerele care vor sa urmeze acest drum in viata este sa o faca in primul rand din pasiune, sa creada in ele cu adevarat, sa fie perseverente si disciplinate, si sa fie inzestrate cu rabdare pentru ca mai devreme sau mai tarziu isi vor vedea visul cu ochii asa cum mi-l vad eu chiar acum.

Fiti cu ochii pe revista Kfetele pentru a ne cunoaste mai bine!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies