Arie Luyendyk Jr. și Lauren Burnham au făcut primele dezvăluiri despre gemenii nou-născuți

lauren burnham mamica a doua oara
Lauren Burnham a devenit mămică de gemeni

Arie Luyendyk Jr și Lauren Burnham oferă noi detalii despre gemenii proaspăt născuți și îi anunță pe fani ce nume le-au pus micuților.

Arie Luyendyk Jr și Lauren Burnham și-au întâmpinat gemenii în acest weekend și deja au postat primul vlog legat de nașterea celor doi. Cum îi va chema pe bebeluși?

Arie Luyendyk Jr și Lauren Burnham au făcut primele dezvăluiri despre gemenii nou-născuți

Arie Luyendyk Jr și Lauren Burnham și-au ținut fanii la curent de-a lungul timpului, atât cu emoțiile din timpul sarcinii tinerei mămici, dar și detalii despre nașterea gemenilor.

Micuții s-au născut în weekend, iar cuplul deja a postat un nou vlog legat de gemenii care le aduc un plus de fericire în viață. De asemenea, unul dintre copii a fost luat în brațe de prima fetiță a cuplului, Alessi, în vârstă de 2 anișori.

Citeste si: Nicole Cherry va deveni mămică în curând? Artista și-a pus fanii pe gânduri

lauren burnham copii
Lauren Burnham și Arie Luyendyk Jr. au postat primele fotografii cu gemenii[Sursa foto: Instagram Arie Luyendyk Jr.]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cât timp Alessi s-a obișnuit cu gândul că va fi sora cea mare, a luat doi bebeluși de jucărie pe care a făcut practică. În timpul acest, Lauren Burnham a menționat că fiica ei se pregătește de îngrijirea lui Mr. Lux, dezvăluind astfel numele unuia dintre gemeni.

"Ești așa o soră bună deja", a declarat Lauren Burnham. "Ești așa bună cu el."

Citeste si: Celebra Cori Grămescu a pierdut două sarcini la vârsta de 37 de ani. Cum arată aceasta după ce 6 luni a suferit de depresie

Arie și Lauren au menționat că sora geamănă a lui Lux va mai rămâne câteva zile în spital deoarece are câteva probleme cu respirația.

"Doctorii nu știu dacă va veni acasă mâine sau zilele următoare sau dacă are nevoie de mai mult timp", spune Lauren Burnham.

Arie a explicat: "Are probleme cu respirația. Nu este pe oxigen. Este perfect sănătoasă. Dezvoltarea ei este puțin în spate, așa că este destul de relaxată. Inima îi bate mai încet din cauza faptului că respirația încetinește și asta este îngrijorător."

lauren burnham gemeni
Lauren Burnham a dat naștere unor gemeni sănătoși și frumoși[Sursa foto: Instagram Lauren Burnham]

Cu o zi înainte, Lauren și-a rugat fanii să se roage pentru micuță, având în vedere că a rămas în continuare sub supravegherea medicilor.

"Am putut plecat din spital însă micuța surioară a rămas în urmă momentan", a spus Lauren.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Viviana Sposub și George Burcea vor deveni părinți?! „Emoțiile de azi-dimineață”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies