Aris Eram, de urgență la spital! Ce a pățit fiul Andreei Esca? “M-au cusut.”

Aris Eram, de urgență la spital! Ce a pățit fiul Andreei Esca? “M-au cusut.”
Aris Eram, de urgență la spital! Ce a pățit fiul Andreei Esca? “M-au cusut.”

Motivul pentru care fiul Andreei Esca a ajuns la spital.

Aris Eram a traso sperietură de zile mari, după ce s-a accidentat la sală, în timpul unor exerciții sportive. Fiul Andreei Esca a trebuit să meargă de urgență la spital, fără să stea prea mult pe gânduri. Acolo a primit îngrijirile necesare, iar chiar dacă acum se simte mai bine, acesta și antrenorul său au tras o sperietură destul de mare. Tânprul se află în sala de fitness și îi făcea antrenamentul obișnuit, în momentul în care și-a prins degetul între două gantere, iar unghia i-a fost deplasată.

Deoarece era o rană deschisă, a mers direct la urgențe, acolo unde, din spusele lui, medicii au fost nevoit să îl coase. Chiar dacă este în afara oricărui pericol, va trebui să își schimbe bandajul în fiecare zi ca rana să nu se infecteze, iar tot ce își dorește este să nu cadă unghia în locul în care s-a accidentat.  „Eram la sală și mi-am prins degetul între două gantere și mi-a plecat puțin unghia.
M-au cusut, dar mi-am revenit repede, după o săptămână. De la sală am ajuns direct la urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coase. 
Acum sunt bine, nicio problemă, îmi schimb bandajul zilnic, își revine. Trebuie să-mi crească unghia, sper să nu rămân fără unghie.”, a mărturisit Aris Eram în cadrul unui show TV, potrivit  Spynews.ro.

Care a fost prima persoană pe care Aris a sunat-o după incident

Citește și: Andreea Esca, despre importanța impunerii limitelor la copii! Sfatul prețios pe care vedeta l-a primit de la un specialist în domeniu: „Asta cu milităria jos din pod funcționează în continuare.”

Aris Eram si Andreea Esca
Aris Eram si Andreea Esca[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Andreea Esca a povestit despre modul atipic în care și-a crescut copiii! Ce i-a spus fiul ei când avea doar câțiva ani? „Arată că sunt iresponsabilă, știu.”

În momentul în care au avut loc toate cele întâmplate, Aris Eram s-a gândit ca mama lui să fie cea care află prima de acest incident. Așa a și fost, însă nu în momentul în care s-a accidentat, ci după ce a rezolvat o mare parte din problemă, deoarece s-a gândit că aceasta se va speria foarte tare pentru faptul că a ajuns la spital. Astfel, Andreea Esca aflat totul când Aris era deja în afara oricărui pericol. 

„Pe mama, normal (a sunat-o prima oară). Am încercat să îi zic cât mai târziu. Am sunat-o puțin mai încolo. Am încercat să mă ocup singur de asta.”, a mai adăugat fiul Andreei Esca pentru sursa menționată anterior.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Esca
Andreea Esca[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Esca a povestit despre modul atipic în care și-a crescut copiii! Ce i-a spus fiul ei când avea doar câțiva ani? „Arată că sunt iresponsabilă, știu.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies