Alimentele crucifere pot fi numite arme anti-cancer. Acestea au proprietati anti-inflamtorii si antioxidanti si contin foarte multi nutrienti de care organismul are nevoie
Conform unui studiu, realizat de Moul Dey profesor la South Dakota State University Department of Health and Nutritional Sciences, varza alba, conopida, varza de bruxelles si brocolli au in componenta o enzima care distruge celulele canceroase.
Enzima se numeste fenetil izotiocianat si este responsabila pentru distrugerea celulelor canceroase. In studiu, profesorul Dey a adaugat intr-un vas celule canceroase cu aceasta enzima si le-a observat la microscop. 75% din ele au murit in primele 24 de ore de la tratament.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Profesorul Dey a spus intr-un comunicat de presa ca este inca devreme sa vobim despre un tratament testat pe oameni, deoarece trebuie eliminate celulele stem canceroase, care da posibilitatea cancerului sa revina.
Citeste continuarea pe: www.doctorulzilei.ro